Alex2k 發表於 2006-5-26 19:31:12

巴士阿叔外掛板

外掛狗:即刻走開,唔好...唔好係衣到發post

爆肝友:無需要

外掛狗:你無需要你要報串?我仲要掛機架

爆肝友:高手...

外掛狗:喂,唔好講高手啊,公平架,我唔識你你唔識我,點解你要報串?點解你要報串阿?

外掛狗: 喂,每個人係game到有壓力,你家下周圍話我掛機係咪要同你傾計呀?

爆肝友:我覺得你咁樣既意思唔係同我傾計。

外掛狗: 我係同你傾計,有冇X你阿

爆肝友:你想我點樣?

外掛友:我想你點?你俾我掛機囉 

爆肝友:哦,唔好意思。俾你囉!

外掛狗:做咩唔好意思啊,係你岩定我岩?

爆肝友:你想囉彩姐。

外掛友:下?

爆肝友:你想囉彩姐,唔好意思啊高手! 

外掛狗:嗱第一,而家你舉報我冇出聲,你做咩要,仲要周圍話我掛機,我好簡單丫,我冇騷擾你,岩唔岩啊?姐係點樣?

爆肝友:冇事發生囉,就係咁簡單。

外掛狗:你有咩事發生丫?姐係你想點,唔係嗱,我,我就想同你解決。

爆肝友:事情解決左,就係咁簡單。

外掛狗:未解決

爆肝友:解決左.

爆肝友:解決左.

外掛狗:大家姐係解決左佢啦,簡單,你地升lv咁快我冇話你,你話我掛機做咩先?

爆肝友:掛咁耐整到人lag囉!

外掛狗:喂,你夠練咁快我有冇話你係外掛啊?大家都係打怪姐,爆肝一定會升,但係你呢練功同我都一樣打怪咁架拿,係啊,我有冇話你啊?點呀你?

外掛狗:你好好打咩你!你阿媽食腸仔

外掛狗:你係咪好打先?

外掛狗:我有壓力,你有壓力,你做咩挑釁我啊!

爆肝友:唔好意思囉。

外掛狗:咩唔好意思啊,你道歉丫!

爆肝友:對唔住囉。

外掛狗:大聲d

爆肝友:係咁多

外掛狗:嗱以後唔好拿,警告你啊下。 爆個id黎

爆肝友:唔需要

外掛狗:唔需要姐係點啊,唔妥啊?

爆肝友:我道歉左。

外掛狗:你道歉左咪爆id囉,道歉唔爆id做咩啊?

爆肝友:唔需要嗱。

外掛狗:做咩唔需要啊?唔爆id姐係有問題啦。

爆肝友:哈哈哈哈哈...

外掛狗: 唔爆id姐係有問題啦,有問題姐係要攪到掂啦要,係咪啊?我掛機你騷擾我,你練功我有冇搶你怪啊。b!我已經一把火架嗱,你頭先報串做乜我係傻仔野啊?你阿媽食腸仔!

爆肝友: (細細聲)我知你......

外掛狗:我又講你又講,你知我乜我係傻仔野姐,你阿媽食緊腸仔啊!喂!你道歉左,講d唔講d~下,未解決喎!

爆肝友:好,我順下你,順下你意。

外掛狗:好,嗱,我話比你聽以後唔好報串。嗱第個就會打你架,我話比你聽。

爆肝友: 有緣我地會再見或者會碰頭。

外掛狗:有緣碰頭。 嗱以後唔好。 冇再騷擾我唔好騷擾你ok,我地大家升lv都有壓力,好唔好啊?

爆肝友:好阿

外掛狗:你想pk既話就隨時。

爆肝友:唔需要

外掛狗:唔需要,算數

爆肝友:君子動口不動手。

外掛狗:唔係呀,你動口你真係好我係傻仔麻煩啊,你係到報9我串啊我話比你聽,我要掛機架。

爆肝友:唔係到報串唔通我同我阿爸講咩?

外掛狗: 你報串,b你頭先道左歉,冇問題 不過你同人講我用外掛即係你騷擾我。我未騷擾你丫嘛,我先至叫你阿媽食腸仔姐。 嗱大家算數啊。

爆肝友:不過腸仔唔好俾我阿媽食啦。

外掛狗:阿媽唔食腸仔,咁邊個食阿?我請你阿媽食腸仔,條腸仔係未係你阿媽到阿?我…我 即係社會文化,我鍾意請人食。

爆肝友:係咁多?

外掛狗:我條腸仔又未請你阿媽食

爆肝友: 係咁多,舉報你!

外掛狗:你舉報我乜野啊,老友,而家你仲舉報我。唱完你仲要舉報我,即係點先?

爆肝友:事情已經解決左。

外掛狗:解決左,你又我舉報咩姐,我好大壓力想話同你p過,你解決,你話解決左你又......又舉報我咩姐? 何必呢岩唔岩啊,老友,無謂架,大家,岩唔岩啊,大家都講好左。

爆肝友:我話你知,呢d係我地兩個人既事,唔好搬其他會員出黎。

外掛狗:搬會員出黎就搬會員出黎,你鍾意舉報就舉報我鍾意掛機就掛機,掛機呢就唔係,冇害既,掛丫掛丫真係會掛到你阿媽到咩。
岩唔岩啊,咁解決左就解決左,唔好舉報我,你舉報我做咩,舉報我我唔我係傻仔驚,我好我係傻仔大壓力啊你知唔知啊? 你明白未啊?你唔好舉報!算數!明白未啊,你舉報我即係未攪掂,大家算數啊,你有你練我有我掛,好冇呀?

爆肝友:得啦,唔想同你再講。

外掛狗:你舉報我做乜我係傻仔野姐,你係咪唔算數丫?係未要迫我搵你id阿?...妖(pm響..)

爆肝友:睇pm啦

外掛狗靜俏俏:得啦老婆~而家去掛啦)

Mania 發表於 2006-5-26 19:45:13

多謝分享

亞連.沃克 發表於 2006-5-26 20:06:47

ORZ

策絮 發表於 2006-5-26 20:23:30

無聊.......
頁: [1]
查看完整版本: 巴士阿叔外掛板