man 發表於 2007-1-12 22:16:49

欣宜熱戀半夜攬金毛

12/01/2007一 向 自 信 心 爆 棚 的 欣 宜 , 最 近 「林爆 」 一 名 金 髮 外 籍 少 年 , 更 趁 媽 咪 肥 姐 不 在 港 , 昨 日 凌 晨 時 分 竟 拖 住 新 歡 繼 續 夜 蒲 , 熱 戀 中 的 欣 宜 , 更 懶 理 路 人 目 光公 然 與 男 友 街 頭 癡 纏 親 熱 。 今 年 只 得 十 九 歲 的 欣 宜 , 自 減 磅 成 ?後 , 連 帶 自 信 心 亦 突 然 爆 棚 , 緋 聞 男 友 竟 有 一 大 堆 , 而 最 為 公 開 的 有 童 星 出 身 的 前 男 友 林 寶 麟 , 但 年 前 分 手 後 , 欣 宜 要 全 副 心 機 照 顧 患 病 母 親 , 堪 稱 一 名 孝 順 女 。 隱 蔽 酒 吧 談 心
直 至 肥 姐 康 復 返 回 加 國 休 養 後 , 獨 留 在 港 的 欣 宜 立 即 起 了 變 化 , 經 常 與 新 歡 金 髮 外 籍 少 年 在 中 環 夜 場 流 連 , 並 公 然 在 街 頭 親 熱 晒 恩 愛 。 昨 日 凌 晨 她 又 再 與 金 髮 男 友 出 動 到 中 環 夜 蒲 , 兩 人 先 到 附 近 一 間 頗 為 隱 蔽 的 酒 吧 談 心 , 逗 留 至 差 不 多 凌 晨 三 時 才 離 開 。 由 於 早 前 曾 被 拍 得 當 街 狂 咀 , 起 初 欣 宜 亦 有 所 避 忌 , 忍 不 到 一 陣 又 主 動 拖 實 男 友 , 情 願 繼 續 四 圍 行 , 亦 沒 有 即 時 返 家 , 說 明 了 熱 戀 中 的 欣 宜 見 少 陣 男 友 都 唔 得 。 「 脆 麻 花 」 十 分 鐘
當 兩 人 手 拖 手 行 至 便 利 店 時 , 金 髮 外 籍 少 年 示 意 入 內 , 欣 宜 馬 上 乖 乖 跟 到 實 , 明 顯 沒 有 東 西 可 買 , 他 們 卻 賴 著不 走 磨 時 間 , 結 果 最 後 只 買 了 一 樽 水 。 可 能 經 過 上 次 醉 後 糊 塗 , 被 指 帶 仔 回 家 過 夜 , 故 此 有 所 避 忌 。 今 次 欣 宜 未 見 有 酒 意 , 反 而 性 格 熱 情 的 她 , 在 與 男 友 道 別 時 顯 得 難 捨 難 離 , 本 來 一 隻 腳 已 踏 入 的 士 的 欣 宜 , 主 動 緊 抱 住 男 友 不 放 , 要 對 方 在 耳 邊 安 慰 一 輪 , 欣 宜 再 送 上 goodbye kiss 後 , 擾 攘 近 十 分 鐘 才 肯 上 車 返 家 , 而 其 男 友 則 步 行 返 回 中 環 寓 所 。

〥羽〥 發表於 2007-1-13 03:07:35

呢D野要禁播!!~

禁之前都全世界知道晒- -

〥羽〥 發表於 2007-1-13 10:22:02

係禁止係inpowers討論呢d野...

jalentse 發表於 2007-1-13 10:27:33

豬年第一次見到果金毛帶住隻豬出街,仲要搭的士添,好可怕.

tommywong301 發表於 2007-1-13 10:55:34

其實公眾人物都係人姐.........
佢地都想拍拖,同鐘意的人行街街.....
個人認為好正常........

原帖由 〥羽〥 於 2007-1-13 10:22 發表
係禁止係inpowers討論呢d野...
半夜..= =
都會亂講野..:L

man 發表於 2007-1-13 12:12:22

其實係佢鍾意出位,d人先咁唔鍾意佢

肥權 發表於 2007-1-13 12:14:12

死肥豬,食屎喇!!

策絮 發表於 2007-1-13 16:49:40

個男仔咁short,條頸又short,又唔靚仔。

肥權 發表於 2007-1-13 17:56:47

原帖由 策絮 於 2007-1-13 16:49 發表
個男仔咁short,條頸又short,又唔靚仔。

死肥豬
溝到仔都好野喇

banana1012 發表於 2007-1-13 22:08:40

影響市容,呢d肥豬燒左妘?N人食啦

〥羽〥 發表於 2007-1-13 22:33:46

原帖由 banana1012 於 2007-1-13 22:08 發表
影響市容,呢d肥豬燒左妘?N人食啦
拎去做豬肉乾!!~

MS11 發表於 2007-1-14 05:40:46

我的天這不是18禁東西嗎...怎會在這看到';..;'

我發惡夢>"<
頁: [1]
查看完整版本: 欣宜熱戀半夜攬金毛