man 發表於 2007-1-31 21:02:10

迷暈黨

轉寄

>事發位置係尖沙咀加連威老道的
>bossini附近,突然有一個年約
>35~40歲的女人,外表實在唔似壞人(不過人不可貌相),
>髮型長及至膊頭,她捉住我的左手對我說:『小姐你係咪著中
>碼衫架..... 冇野架 ..... 我問下咋..... 你係咪做 model架。』
>
>不知不覺我巳開始感到暈眩,我撇開她的手,用最快速的步伐向前行
>(講真我的手腳行動巳開始感到遲緩發軟)但當時見唔到有煙的物體,
>很厲害,她只是對我說話,連30秒都無呀!!!!
>我知道巳撐不下去了,於是我入了中華電力坐下,我休息約
>10分鐘後,看見前面有間7-11便行過去(我當時觀察有沒有可疑人物
>才離開,其實根本沒可能發現他們呀),我一心想著買白花油俾自己
>醒過來,我付錢後企係bar table 搽油的(我隔離就一直企著一個女人,
>但就唔係之前o個個),我本想離開 (因見個女人都走左),加上剛剛大嫂
>call我係 7-11等她,我又再返回bar table, o個個女人突然返黎同我講野,
>我知道他們 (迷暈黨)定不會放過我,於是我出去人多o既店舖入面
>(心裡希望大嫂快來呀),我不停穿梭那些人多的店舖,最後大嫂來了。
>
>我並沒有財物損失,但請各位人事轉寄出去,好讓各人事提防
>(尤其女性及不懂事 / 思考o既人 )!!!!!!!!!!!
>各位好心人事,請不要立亂同陌生人說話呀 !!!!!!!
>
>********************************************************************
>
>其中有人給予意見:
>我相信係真嫁!因為今個星期三晚, 我o係
>銅鑼灣都試過類似情況,行經Timesquare
>附近,有個女人行過我身邊用手摸o左
>我膊頭一下叫停我,好慢o 甘同我講:『Miss...
>唔該...Miss... 我想講... 』
>
>我都聽唔清楚佢講咩,只係突然覺得唔多舒服同頭暈,
>我無理佢諗住繼續行,但佢仲貼埋o黎想再講o野,
>o個時感覺怪怪地o甘,好似聽極都聽唔清楚佢講咩,
>佢有想扶住我嫁,但一見我朋友行過o黎佢就慢慢o甘行開.
>
>雖然我冇手軟腳軟,但就好頭暈同埋對耳仔好似塞o左o甘,
>o個種唔舒服同頭暈要直到我坐低抖o左成廿分鐘先散.
>原本我仲以為係自己唔舒服先頭暈,但睇完下面個email
>之後就覺得可能同o個個女人有關.
>所以無論男女,大家出街真係要萬分小心!
>
>各位朋友請注意!!!!!!!!!!
>小心!!!! 小心!!!!
>
>如果唔係自己親身感受過都唔知原來迷暈黨咁厲害。
>

點解佢可以咁勁既~~~

〥羽〥 發表於 2007-2-1 01:49:37

>..<???

男仔唔洗怕掛- -我唸,,

badfishboys 發表於 2007-2-1 05:19:56

男仔先要怕...因為係女人迷暈人@@
又可能搵女仔做test@@

:funk:

策絮 發表於 2007-2-1 21:56:15

真令人害怕呢

肥權 發表於 2007-2-3 13:21:58

科技吧=_=

Declan 發表於 2007-2-12 23:37:13

哥羅方?.?

杰斯 發表於 2007-2-13 06:17:12

我唔相信

gameboycs 發表於 2007-2-17 00:02:01

pppatrick 發表於 2007-2-17 02:18:29

thx a lot

Alex2k 發表於 2007-2-19 13:41:52

原帖由 gameboycs 於 2007-2-17 12:02 AM 發表
d化學野來傢!!我以前係大陸有個親切都係甘樣比人入屋爆野!!!!幾恐怖下~~~
最好ge方法就係走去人多ge地方!!!起碼距無甘大膽亂來!!!

成班都係同伴你就死~~
頁: [1]
查看完整版本: 迷暈黨