我無做咩..佢問我對阿媽有咩唔滿意.我話阿媽煩,管得多,出親街都要好似審犯咁問長問短,
佢話阿媽都係咁.有邊個做人阿媽唔係咁,你點會覺得佢煩
我話,咁卑你咁樣成日有個人係隔離問長問短你都覺得煩啦
佢話咁我有無企係阿媽個邊唸下佢既feeling
我話有.阿媽關心係正常,但她對我太不放手,我唔係有病唔可以獨立生活既人,無係人立場到幫人唸野既人唔係我
佢就話其實係我既問題,但我自己唔覺,而且都會不其然咁把問題推到別人身上!!

總之講黎講去都係我有問題..都唔知佢地唸咩
就算我真係有問題,都係因為係咁既家庭長大先會有d咁既心理問題!!

man 發表於 2007-2-11 21:18:22

其實你有冇同你媽媽溝通
你知佢關心,知道佢對你既唔放心
但你自己都大個女,都會想自己獨立同決定
某程度上俾你有自主權
在父母角度,子女都是長不大需要呵護
佢捉你去見心理,你唔鍾意做咩又要去呢
到頭來搞到自己唔開心,同阿媽講你唔鍾意嘛

我都唔知..佢話有個fd想同我傾下計..去到先知="=
就算講唔鐘意..佢就係話為左我好..
最後都係費事話佢,就番佢..

你咁都叫心理有問題...咁我都有啦= =

banana1012 發表於 2007-2-12 08:07:42

個個人心理都唔同架啦,on99

肥權 發表於 2007-2-14 22:15:43

原帖由 芝 於 2007-2-11 23:42 發表
我都唔知..佢話有個fd想同我傾下計..去到先知="=
就算講唔鐘意..佢就係話為左我好..
最後都係費事話佢,就番佢..

唔好打咁多機
上少d網
咁會好訓d...

gameboycs 發表於 2007-2-14 23:41:08

原帖由 肥權 於 2007-2-14 22:15 發表

唔好打咁多機
上少d網
咁會好訓d...
li排都無打機啦..
上網都係係到遊盪..
唔知係咪li排訓晚左..所以夜晚會睡不著..
但明明是累的@@

原帖由 gameboycs 於 2007-2-14 23:41 發表
數老鼠數到煩。。。。。千萬不要數
我以前都係訓吾着!!!你試試做多d運動!!!我都係運動多d就會易d訓拉!:victory: :handshake :victory:
唔係會變精神既咩=口=

你個簽名檔好型:kiss:

gameboycs 發表於 2007-2-16 23:54:03

原帖由 gameboycs 於 2007-2-16 23:54 發表
做多d運動拉!!!!跑步最正~~~又可以強身健體!!!!全力推薦!!!
成身都係傷,好多運動我都唔做得

gameboycs 發表於 2007-2-17 00:17:06

見到醫生就想打,睇完佢仲傷過我

gameboycs 發表於 2007-2-17 00:27:11

頁: 1 [2]
查看完整版本: 妖!