YBoy 發表於 2007-2-11 20:31:11

PVP現場

因為試版冇人玩,又一團糟的,以致今天一點都不像正式....也是亂七八糟的。

比預其快完結,我覺得主要原因 不是強弱懸殊(其實應該差不遠的),是準備...
bl最少有個像樣的補血牧師,補了全隊安全....LM像有點臨時拉夫...

另外,BL一方最早的2個 前30分鐘到場, 而LM的就遲到...

勝利者是BL

LM還需努力

ckfis007 發表於 2007-2-11 20:50:07

yboy大佬,唔係我地唔想搵牧師,係無人玩牧師姐...

係喎...部落話我報告緊bug果時佢地問你係咪可以殺..你話ok喎.....你好恨心lo,你自己叫我講,右叫佢地打..真係..唉

Alex2k 發表於 2007-2-11 20:51:36

屎塔餅講好多粗口!!!!

AMURO 發表於 2007-2-11 20:55:36

原帖由 ckfis007 於 2007-2-11 20:50 發表

係喎...部落話我報告緊bug果時佢地問你係咪可以殺..你話ok喎.....你好恨心lo,你自己叫我講,右叫佢地打..真係..唉
你地有騎..又一堆紫裝..嗚..再加上你地2法(什麼是變羊術@O@?)

屎塔餅 發表於 2007-2-11 20:56:02

原帖由 Alex2k 於 2007-2-11 20:51 發表
屎塔餅講好多粗口!!!!

=...=
冇計
要等佢地完場先殺得人
講一兩句姐~V~

kit88728 發表於 2007-2-11 20:57:27

原帖由 YBoy 於 2007-2-11 20:31 發表
最少有個像樣的補血牧師
多謝

kawah2002a 發表於 2007-2-11 20:59:51

等多d人60lv再搞一次A___A

ckfis007 發表於 2007-2-11 21:00:26

原帖由 AMURO 於 2007-2-11 20:55 發表

你地有騎..又一堆紫裝..嗚..再加上你地2法(什麼是變羊術@O@?)

喂大佬,你成日都答非鎖問,我開親d post呢,你成日都要頂撞而且好多野問果d我一早講左啦,唔該你以後細心d看,唔好要人地不斷重覆~重覆得多會比板主扣分,ok?

我講牧師你講羊..真好野...2法好勁咩?唔怕話你知,佢地係連一隻怪都奧爆果種法師,而且我引用我講d野同你講果d野完全無關係,你中文真係好差..其實你係咪外國人?

kit88728 發表於 2007-2-11 21:03:20

原帖由 ckfis007 於 2007-2-11 21:00 發表

喂大佬,你成日都答非鎖問,我開親d post呢,你成日都要頂撞而且好多野問果d我一早講左啦,唔該你以後細心d看,唔好要人地不斷重覆~重覆得多會比板主扣分,ok?

我講牧師你講羊..真好野
佢想講既係..
你地有賊有法師.. 可以羊我.. 悶我.. 點都得

ckh2002 發表於 2007-2-11 21:04:04

我想問,點解完場就可以亂殺人加守屍,有100%馬果批都話閃到,
未到60lv泥觀戰d人算咩先
得60%馬,有d仲要無馬,點離開啊,叫得人泥觀戰係唔係要保護佢地先
搞到我好多朋友唔玩
我信e個活動唔係召集lm小號比bl殺,但點解bl可以禁先
希望比個合理解色我

AMURO 發表於 2007-2-11 21:04:52

原帖由 ckfis007 於 2007-2-11 21:00 發表

等等先,牧師同變羊術真係好有關係GA@O@"(你會比1個牧師偷偷係後面2.5秒補2千+同1.5秒補千5多D嗎?)

1個牧師大補一下2千+(有加天賦2.5秒,無奈就3秒),你地打2千血要變奈先^^?

但你變左佢做羊,佢就補唔到血@O@"

PS:如果你真係覺得我頂撞你既,係到講聲對唔住先~

YBoy 發表於 2007-2-11 21:05:08

原帖由 ckfis007 於 2007-2-11 20:50 發表

sorry呀....好多人同我講緊野其實果時我跟本睇唔到.....
翻看才知遲了~
下次我會留意

kawah2002a 發表於 2007-2-11 21:05:47

.....點解玩wow咁介意死=.=俾玩家殺又唔扣耐久既....最多都係見下醫者(成日見都見到煩XP)......我今日講幾2次...

唔介意可唔可以俾個理由我...?

ckfis007 發表於 2007-2-11 21:06:08

原帖由 kit88728 於 2007-2-11 21:03 發表

佢想講既係..
你地有賊有法師.. 可以羊我.. 悶我.. 點都得

佢D語文能力好差....佢咁樣引用我ge文章,講法師盜賊做咩姐,我果篇野都唔係講ed

p.s.盜賊引型好多bug,引型好多技唔用得,而且有時會被看到

果兩個法更加唔洗講,佢地唔多識玩法師,基本上我地lm10個有9個係新手,連我個會長都係新手

bear9hk 發表於 2007-2-11 21:06:21

人家是笑你們法師連 變羊術 都不會好好利用!! 多一個法師連自己的優點都不明!

ckh2002 發表於 2007-2-11 21:08:22

原帖由 kawah2002a 於 2007-2-11 21:05 發表
.....點解玩wow咁介意死=.=......我今日講幾2次...

唔介意可唔可以俾個理由我...?

你個問題好奇怪,你係wow裡個人物等於係你分身,
你性格係鍾意死我無野講,
但其他人唔一定係,有人好介意有咩奇怪?

ckfis007 發表於 2007-2-11 21:08:24

佢地係其他人,唔係我,我點知佢地會唔會利用變羊啊!笑我有鬼用,而且佢引用我果篇文章根本唔關法師事,咁佢引泥做咩,呢度我唔明,你咁叻你話比我知

kawah2002a 發表於 2007-2-11 23:18:22

原帖由 ckh2002 於 2007-2-11 21:08 發表

你個問題好奇怪,你係wow裡個人物等於係你分身,
你性格係鍾意死我無野講,
但其他人唔一定係,有人好介意有咩奇怪?

死咩都唔扣.....咁少野你都介意 :) 可能你唔岩玩pvp

仲有 唔介意=/=鐘意 係你既思考有問題定係你想玩筆戰?

我發覺你好多post都有人身攻擊 :)
頁: [1] 2
查看完整版本: PVP現場