電話的惡作劇^Q^

電話的惡作劇^Q^

某天劉兵雲無聊得發荒,隨手拿了一本電話簿準備惡作劇。
他隨意從電話簿中找了一戶姓史的電話號碼撥過去。
電話鈴響......
史先生:「請問找誰?」
劉兵雲:「屎忽屎忽屎忽屎忽屎忽屎忽屎忽屎忽......」
史先生就掛了電話。

第二次電話又響......
史先生:「你要找誰?」
此時史先生就不太爽了,很用力地掛上電話。

第三次......
史先生:「你要找誰呀?(口氣很壞了)」
史先生:「你個雜種!再打黎唔放過你!」
接著很不高興地掛上了電話。

第四次......
電話又響了,這次過了很久才有人接。
史先生:「你隻雜種狗,估唔到你真係夠膽再打電話黎。你係咪未聽過十八個字既粗口?等我用黎咀咒你祖宗...******************」
劉兵雲:「喂…(溫柔),請問係史公館嗎?我係毛箭電視台劉叮雲,呢個係隨機打電話送楊柳節目,如果你答中我地條簡單問題,就可以得到楊柳啦!」

史先生心中很緊張,答中有洋樓喎!

史先生:「(口氣馬上變得很溫和)...哦,唔好意思呀,岩先不是罵你啦,因為岩先有人在打電話惡作劇啦,對唔住哦。」
劉兵雲:「唔緊要,我而家問你啦,英文Pat Pat,除了可以叫做屁股和蘿友外,重可以叫做咩呢?小心D答,只可以答一次」

史先生好認真地想個答案。

正當史先生沈思時,劉兵雲突然把答案講出來:「屎忽屎忽屎忽屎忽屎忽屎忽屎忽屎忽......」

肥權 發表於 2007-2-26 09:00:34

haha
睇過一過差唔多版本既

超低能

davis099 發表於 2007-2-26 21:49:36

玩野玩到走火入魔.............

hanchiang85 發表於 2007-2-27 16:22:30

有笑到

兔子。 發表於 2007-2-27 23:50:07

:L :L :L
頁: [1]
查看完整版本: 電話的惡作劇^Q^