deansiu 發表於 2007-3-20 14:24:15

香港學生被同學各種虐待 扮美少女戰士 椅上兔仔跳 寫悔過書 公理何在?

<p>香港學生被同學各種虐待 扮美少女戰士 椅上兔仔跳 寫悔過書 公理何在? <a href="http://www.leedeelive.com/070320_chan_chi_kit.htm" target="_blank">http://www.leedeelive.com/070320_chan_chi_kit.htm</a></p>

YBoy 發表於 2007-3-20 14:32:33

<P>好好笑咩???背境班人笑咩呢?? 這些只是很幼稚、沒家教.... 換轉主角看看.....看看他還會不會覺得這麼有趣.... </P>
<P>&nbsp;</P>
<P>...對不起.....</P>

杰斯 發表於 2007-3-20 15:36:09

佢地唔好話比我聽佢地係讀書.....

laam_stephy 發表於 2007-3-20 16:11:28

玩人個D好kai=0="

ming_honey 發表於 2007-3-20 16:40:53

● re:

影個班人..以為自己好威@@

遲d 比人拉晒.. 就真係開心死!!

banana1012 發表於 2007-3-20 21:10:56

不過講真戈句俾人玩戈個係kai d既:L

deansiu 發表於 2007-3-20 21:16:22

原帖由 <i>ming_honey</i> 於 2007-3-20 16:40 發表
影個班人..以為自己好威@@

遲d 比人拉晒.. 就真係開心死!!
假如真係成班人玩一個人,就應該有適當制裁

點解li個世界咁多賤人..

davis099 發表於 2007-3-21 18:34:47

如果比我知道係邊個,一定打到佢地倒在地上叫媽媽

deansiu 發表於 2007-3-22 02:13:41

原帖由 <i>davis099</i> 於 2007-3-21 18:34 發表
如果比我知道係邊個,一定打到佢地倒在地上叫媽媽
你咁做同果班人有乜分別?你講下好啦!

ytl 發表於 2007-3-24 10:07:32

=.=其實洗咩咁煩~...佢地77下咁放條片上來比人睇~
如果我係本人~一定令條片出來搵人拉佢地啦~
衰果個人都幫唔落又送飛機又做25仔~
不過都唔洗咁做姐~只多咪意後唔同佢玩~~
咁玩人法~真係用下個腦大把野玩返佢地~
到時真係叫都無胃~
頁: [1]
查看完整版本: 香港學生被同學各種虐待 扮美少女戰士 椅上兔仔跳 寫悔過書 公理何在?