你的主動程度

你的主動程度

當你失眠時,你會::

A---  去雪櫃拿支啤酒飲
B---  起身做下柔軟體操
C---  聽下音樂
D---  繼續覺覺豬,死唔信訓唔著

分析結果

A-------
你係個冇乜自信的人, 兼有倚賴他人的習慣, 一遇到挫折的時候, 第一個想法就係搵人幫手,永遠唔會自去面對困難同積極咁將問題解決.

B-------
你屬於積極主動型, 能夠勇氣咁向目標邁進, 係個既有進取心, 又有解決難題能力的人.

C-------
你為人較冷靜, 唔會因衝動而搞禍問題, 由於性格較為自我, 所以當遇到問題個陣絕對唔會去求人, 相對地, 你亦唔會主動去幫人解決問題, 屬於自己顧自己型.

D-------
呢種人唔會主動接近暗戀的, 只會好被動咁等待對方的來臨, 當遇到難題個陣會順其自然, 以得過且過的心態處理

C-------
你為人較冷靜, 唔會因衝動而搞禍問題, 由於性格較為自我, 所以當遇到問題個陣絕對唔會去求人, 相對地, 你亦唔會主動去幫人解決問題, 屬於自己顧自己型.

a6200036 發表於 2007-3-29 22:19:25

D---  繼續覺覺豬,死唔信訓唔著

alexckf 發表於 2007-3-30 00:57:45

D-------
呢種人唔會主動接近暗戀的, 只會好被動咁等待對方的來臨, 當遇到難題個陣會順其自然, 以得過且過的心態處理

幾準-.-

gameboycs 發表於 2007-3-30 19:33:00

Mania 發表於 2007-4-2 18:36:45

C-------

woodywong 發表於 2007-6-14 16:32:49

D-------

legelon 發表於 2007-11-27 22:25:28

D-------
頁: [1]
查看完整版本: 你的主動程度