banana1012 發表於 2007-5-9 08:38:09

每個人都唔同架啦,哈哈
我諗我同你都係保守型男士啦

番茄薯仔湯 發表於 2007-5-9 12:58:10

都唔算係十分保守既~玩可以好癲...
睇下係對d咩啦~:loveliness:

肥權 發表於 2007-5-9 16:37:38

題外話
樓主異性朋友比同性多= =?

忘記是極殘忍...
但是要學會放生
放生別人=放生自己

番茄薯仔湯 發表於 2007-5-9 18:06:08

原帖由 肥權 於 2007-5-9 16:37 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
題外話
樓主異性朋友比同性多= =?

忘記是極殘忍...
但是要學會放生
放生別人=放生自己

想想吓e家都算係男性朋友只得幾個...:L

女性朋友多好多now...:L

最唔開心既日子都捱過左.只不過個傷口

仲需要時間去復原.放棄別人=放棄自己 (講笑)

e家都係搵其他寄託好...

笨B晴-乖豬豬 發表於 2007-5-13 19:34:26

佢地可能只係盲盲目目禁去中意你..
而唔係出自真心真意..
so,,,你要話比佢地知,,,
愛一個人,,,係要為對方著想..
而唔可以單一面去睇...
要2個人一齊都開心仙得嫁,,,
我知道禁講可能搞到你地失望...
但係只有禁仙唔會揹到你地受到傷,,,
hope我地重可以做返朋友,,,
都hope你唔好再亂諗野啦,,,

比我會禁講....唔知你又覺得點呢???!!!

番茄薯仔湯 發表於 2007-5-14 13:00:50

原帖由 笨B晴-乖豬豬 於 2007-5-13 19:34 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
佢地可能只係盲盲目目禁去中意你..
而唔係出自真心真意..
so,,,你要話比佢地知,,,
愛一個人,,,係要為對方著想..
而唔可以單一面去睇...
要2個人一齊都開心仙得嫁,,,
我知道禁講可能搞到你地失望...
但係 ...

其實愛e樣野好抽象.好難明.又有好多種~個個人都唔同!!!
開頭都以為我自己識得去愛人.所以去愛人.但係拍過咁多
次拖都係話比我知.拍拖係好free~大家不干涉大家Random
咁做自己係啱自己既就點都會出現!!!而啱你既亦唔代表會
一世都啱你!我真係知道左冇一樣野係永遠既~每樣野都會
有佢既Expiration date!要咁刻意去對住大家會令大家都好
辛苦.見到人對住自己咁辛苦又點可以唔放佢走!!!唔可以話
係佢唔識愛我!其實佢都已經好識做!唔會拖你咁多年.等你
咩都慣晒先同你講一句我忍你唔到.根本夾唔黎=分手/離婚!
好既係無可挽救既絕!令你知道再掛住佢都冇用.唔洗你再晒
時間再係佢身上.真係比自由佢=比埋你自己.你再唔洗任何
時候都on call/唔洗去到邊都要話佢知.去邊都要問佢可唔可
以.晚上出去玩都唔洗擔心佢係屋企會唔會悶.會唔會唔舒服.
完全放低晒一日廿四小時!廿四入面全部時間.全部比佢佔據
左既空間~真係自由喇!!!選舉左自由既我就算點都係覺得空
虛既驅殼點都好過再同人分享自己既心力.我仲等緊回魂呢!!!

頁: 1 [2]
查看完整版本: 我可以點做?