chun 發表於 2007-6-29 07:41:51

部落公會Incredible

Incredible - - 難以置信的;驚人的;極妙的
舊有草莓精英 + US PvP 流浪者 合併!!

要打的跟我來!!

-`KAIXA-5軒; 發表於 2007-6-29 08:54:45

草莓精英 A___A XD

112923 發表於 2007-6-29 19:36:36

聽人講你地個會 好<自私>. 10問9唔答 正係掛住自己打副本.草莓公會散過時 又冇出聲.

個個走曬 正返d新手係草莓唔知就咩. 我聽幾個fd都係咁講.]

giroro 發表於 2007-6-29 20:12:28

1.佢地要form過一早連我呢個會外人都知..
2.10問9唔答,係唔係事必要答,game係自己玩既樣樣問人?....你係唔係想好似我琴日咁俾人問到我抆,狂罵人,你想要佢地全部係度發老脾狂罵人?

yuetlung2003 發表於 2007-6-29 20:22:11

回復 #4 giroro 的帖子

giroro 你係咩會的= =,點解我入好多會都味見過你的= =

112923 發表於 2007-6-29 20:23:16

d人同我講你地 正係同<熟>或<識>既人打副本.一係副本團唔夠人.先叫其他人全公會只係你地幾個講野.<識過d>.我幾個朋友都走別的公會了.

真可惜 我還是入別的公會好了.

chun 發表於 2007-6-30 01:41:46

回復 #3 112923 的帖子

你係 ??聽邊個講  ??
以我所知...近期有時會bug , 見唔到野 
我連你係邊個都未知 , 你同我係道講野?
公會新開有好多野要攪
有時有人叫我++有時有人叫我打t5 ,又有人比人camp屍要幫手
我自己練緊技幫公會做野,又要教人點進副本
加上早幾日同流浪合併,又要幫佢地安置舊會員.

呢幾日都係我用隻術拉人進,因為冇人識自己進去.
同熟人打教識佢地進去,唔使下下叫我拉,而且唔使分(有幾隻boss打死後好快消失)
一次拉十幾人你估好好玩?

----
d人同我講你地 正係同<熟>或<識>既人打副本.一係副本團唔夠人.先叫其他人全公會只係你地幾個講野

----

公會禁多人,人地唔叫你 ,你唔識自己搵人組?
新公會人唔熟好正常.
一係副本團唔夠人.先叫其他人---有石一定拉你
全公會只係你地幾個講野---係你地唔講野jar

你要走你鍾意,我唔會留你

Kosia 發表於 2007-6-30 02:11:15

原帖由 chun 於 2007-6-30 01:41 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
你係 ??聽邊個講  ??
以我所知...近期有時會bug , 見唔到野 
我連你係邊個都未知 , 你同我係道講野?
公會新開有好多野要攪
有時有人叫我++有時有人叫我打t5 ,又有人比人camp屍要幫手
...
其實呢- - 都有個BL轉左黎lm仲密我同我講你地d野..
或者 可能真係有人問過野 而又冇人答
雖然話唔係樣樣野都事必要答..
但好老實講 d人有野唔識 自己識就答下佢都冇咩所謂丫
幫下人丫嘛 因為都好多新手.. 我地呢d所謂既老手
答到就答啦 除非條友真係點極都唔明 咪唔好再答囉..
但唔駛做到唔出聲 唔應人"
至於話你地副本唔搵d唔熟既人去.. 其實我覺得係人之常情..
唔好話你地 就算我地LM 都係同熟 或者 識打既人去..
因為始終都有默契 知道咩情況要做d咩..
不過最後講多句 人地入公會 都係想有個依靠 有個人幫下佢地
如果唔係 公會開黎都冇用la..
全屬個人意見.. 勿插

112923 發表於 2007-6-30 02:28:42

回復 #8 Kosia 的帖子

有道理

chun 發表於 2007-6-30 02:30:22

唔出聲 唔應人 我就唔係好覺,有人問我野我通常都答,
但係有時係真係太多人密,我都未得閒回.
好似有人問我係邊搵賣銅賣錫嘅npc我轉頭就開post
自己唔check forum 唔好係禁係game 問.
但依家公會得10~30 人online 加上好多新手,
有時冇人理係好正常.

舊草莓要++我隨時歡迎
之前係公頻都有話要開新公會,自己唔online 唔知,唔好話人冇講
草莓個邊yin 有同may 聯絡,我唔係好清楚

112923 發表於 2007-6-30 02:34:18

冇講過 成個公會d人一個一個咁走 恨本就冇人同我地講 開新公會~過時只係知到有新公會開.唔知邊個開:victory:

Prinezezz 發表於 2007-6-30 02:44:37

佢地有係公會channel講過呀...lee 個post咪就係卑人知2個公會合併law...
頁: [1]
查看完整版本: 部落公會Incredible