lche 發表於 2007-8-1 16:57:31

bl 垃圾玩家 血騎 bug技殺人(有圖)

唔多講,垃圾先使用bug,夠打就單p

個ui有時間顯示,大家睇清楚時間!!!!!!!
我同1秒內中左幾多傷害!!!

alex199211 發表於 2007-8-1 18:08:54

唉,人地仲意出bug ,你理不了 :bath: :bath:

tw00130423 發表於 2007-8-2 00:09:43

活該死好~你不來索爾瑪會被殺嗎~講些廢話~都叫你不要來你還來

wing4327 發表於 2007-8-2 00:39:19

走過黎殺你地同你用bug殺人係一o的關係都冇wo
唔好扯埋一齊講 okay?
殺到就殺到 殺唔到就殺唔到 神速好勁?
膠都唔好膠上腦...

ianwcy 發表於 2007-8-2 16:14:27

= =你醒d啦...影人bug..你自己都穿緊t6 bug裝
我愛你仔咁

wing4327 發表於 2007-8-2 18:14:25

咪膠上腦啦...佢個套防裝黎GA 鞋同手唔係T6..
真真正正打神廟換番黎 T6BUG裝?
你有病睇醫生啦 ...

big_law2003 發表於 2007-8-2 18:24:28

神廟打返黎換既t6 , 都叫bug 裝!無病呀!

玩家鐘意去邊就去邊,你鐘意既可以殺,但唔係用bug 呢D唔公平既方法!

用bug 就用bug,你唔好理人去邊,你係邊位呀,你叫人唔好去就唔去??

人地去左,你就要用bug殺人?

davis099 發表於 2007-8-2 18:26:12

真正既秒殺

deathlcs 發表於 2007-8-3 21:59:54

傳說中既秒殺

giroro 發表於 2007-8-3 23:56:11

原帖由 big_law2003 於 2007-8-2 18:24 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
神廟打返黎換既t6 , 都叫bug 裝!無病呀!

玩家鐘意去邊就去邊,你鐘意既可以殺,但唔係用bug 呢D唔公平既方法!

用bug 就用bug,你唔好理人去邊,你係邊位呀,你叫人唔好去就唔去??

人地去左,你就要 ...

你戇小陣鳩得唔得呀

你潛水潛左3個月浮番上岸啦?

gameboycs 發表於 2007-8-4 00:14:25

伊莉亞 發表於 2007-8-4 02:04:18

呢d 叫咩? 唔係bug 係神

伊莉亞 發表於 2007-8-4 02:04:19

哇哇哇 呢d 係咩?
係神
神做到一般人做唔到ge野 所以佢係神
連gm都冇能力做唔到   佢就係bug神

chun 發表於 2007-8-4 09:16:45

二百幾同6千幾一下比,唔知邊個係神呢

jy473051106 發表於 2007-8-5 14:12:20

唔知呢?.?

小白 發表於 2007-8-5 17:57:17

食效果,加印記就有e個效果

lm都有人咁做

我有照低

chun 發表於 2007-8-6 00:09:51

其實呢個係唔係BUG?
有冇人識用個BUG可以講解下?

我試過無意中出到...係唔係D技本身有問題?

甜蜜的情人節 發表於 2007-8-6 15:53:59

車~~
你不如話下你自己果邊d...lm先啦...
你地咪又係用bug殺人...整慢人..慢到成隻狗咁...有咩技可以慢到.....長過一個鍾頭呀?? 我中左之後...我坐係度一個鍾頭...起番身都係咁慢囉...要重登先冇事囉!! 咁尼d你又點解釋?? 你唔好只係識話人地啦...
係!! 我我愛你9咁坐係度一個鍾頭...我只係去食飯姐...番到黎都係咁慢...咁我地用番bug殺人係好應該呀...
你地果邊都有人用秒人bug呀..唔係只有我地用...係你地用bug殺人在先!! 狗還狗呀...唔好玩到咁狗好唔好呀?? 比番d玩game既面好唔好呀?!
頁: [1] 2
查看完整版本: bl 垃圾玩家 血騎 bug技殺人(有圖)