taeae 發表於 2007-8-2 21:24:41

一服要洗白囉.........................

別再讓XAERO當GM囉

不然她又會濫用權力吃王.............

不太好...............................................

開機4天有T5肩膀很過分.......................................................................

alex199211 發表於 2007-8-2 21:33:27

誰話要洗白先? , T5肩膀不只是xa 有,其他人一樣有,xa濫用權力吃王,咩權力先 ?

c3345678 發表於 2007-8-2 21:36:09

跟你說拉 開服4天有T5肩膀 可以ㄉ 報甘摩人都是做ㄉ到= =
至於權威方面 我不清楚( 2服玩家)!!

DavidYuen 發表於 2007-8-2 21:50:17

還未說洗白...你又為何此言?

MMMM 發表於 2007-8-3 21:13:23

開服後只要你有時間的話...像我之前玩聖騎就只花13個小時,獵人更少練到第三隻的時後只用8個小時多,只要開服後有6~10個玩家跟你一樣瘋的話,那基本上你們就能組團去卡拉贊惹= =y當然也要有點技術上的程度啦,那麼如果這些人又不打算3天不睡覺的話,要去組大團打黑暗神廟刷t6的兌換物你說有沒有可能?
如果覺得不可能的話也沒關係,說出來我不會笑你的,雖然大家都不是很樂見一直洗白,但也不能姑息不法份子,因為要公平,但有些事,可不是沒有努力和技術還有天份及運氣的人能夠想像的到的,我能夠理解也能夠体會,只是,我要離開這個sf惹,因為這只是sf,我們不能太過於要求什麼,不是嗎?

MMMM 發表於 2007-8-3 21:26:41

引述前言"開服後只要你有時間的話...像我之前玩聖騎就只花13個小時,獵人更少練到第三隻的時後只用8個小時多,只要開服後有6~10個玩家跟你一樣瘋的話,那基本上你們就能組團去惹= =y"我指的是說假設像我練惹一隻聖騎花惹13個小時就70級而我又不是很累的狀況下,我只要去找那些跟我一樣的瘋子(搞不好還有人比我更快上好幾個鐘頭也說不定ㄋ= =y)一起去刷卡拉贊全破,基本上我們這些瘋子只要再找跟我們差不多而人數再一倍的瘋子就有能力去黑暗神廟惹,玩戰士還有術士的話更好,t6還直接就能拿到手惹,那有這些瘋子來幫忙的話不是更快ㄇ?

taeae 發表於 2007-8-3 23:47:39

根本沒那麼多瘋子

廢話一堆

光會紙上談兵

幼稚.............................................

toot9992002 發表於 2007-8-4 00:27:28

yboy返左之後會洗白.......x的裝係自己努力地打回來的...唔好屈佢....

chun 發表於 2007-8-4 00:48:51

原帖由 taeae 於 2007-8-3 23:47 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
根本沒那麼多瘋子

廢話一堆

光會紙上談兵

幼稚.............................................

瘋子很多只是你識人小.我用10小時 70了一隻法c,如果我之前的朋友沒走,3天就可以了.
人不用多,6個就夠.

光會紙上談兵,幼稚..........是你.請問你係邊個公會玩過?

Kosia 發表於 2007-8-4 00:51:05

原帖由 chun 於 2007-8-4 00:48 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

瘋子很多只是你識人小.我用10小時 70了一隻法c,如果我之前的朋友沒走,3天就可以了.
人不用多,6個就夠.

光會紙上談兵,幼稚..........是你.請問你係邊個公會玩過?
駛乜理佢- - 佢係鍾意雞蛋裡挑骨頭
天生腦有毛病.. 唔知你有冇睇過"性工作者十日談"
入面個鴨 成日對得女人多就走去夜總會搵d女人黎係咁鬧
鬧完先平伏返自己情緒 佢呢條蛋散就好似咁囉
平時肯定現實生活太多壓力 積到佢鍾意係網上世界鬧人

chun 發表於 2007-8-4 00:55:33

原帖由 Kosia 於 2007-8-4 00:51 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

駛乜理佢- - 佢係鍾意雞蛋裡挑骨頭
天生腦有毛病.. 唔知你有冇睇過"性工作者十日談"
入面個鴨 成日對得女人多就走去夜總會搵d女人黎係咁鬧
鬧完先平伏返自己情緒 佢呢條蛋散就好似咁囉
平時肯定現實生活太 ...

有趣!要租黎睇睇

Mania 發表於 2007-8-4 10:56:13

原帖由 chun 於 2007-8-4 00:48 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

人不用多,6個就夠.

再快d都有....

zero-gambit 發表於 2007-8-4 11:40:39

唔洗理d無謂人,佢鐘意大做文章由得佢
講起升新人
我尋日開左隻賊仔用左2個鐘就70了@@

fat5201314 發表於 2007-8-6 04:52:33

我進不到喔= =

現在洗白了?
頁: [1]
查看完整版本: 一服要洗白囉.........................