LuLu 發表於 2007-8-21 23:05:02

當到70lv後..空虛地開post了..yg真係要睇下喇= =

升lv快...武器技就升得慢..打怪好似神閃咁..未擊中orz
比幾高攻既武器都冇用...十下miss9下..:L
(可能ed先係官服喇..不過咁樣好似太唔平衡喇)
其實我重想知..雙手武器既人點升既@@~
我e嫁連武器都唔敢換..一換左..哇...返去打10lv怪都可以既..高少少都唔中

以前既bug改好了...新bug又到步喇..
隊員一離開小地圖...開大地圖定左位(實際上走左好遠了)
我冇組隊都要roll裝..自己同自己roll..囧
搞到組親我都要重登...

原本經辛苦苦同牧師戰士獵人們升到70 lv諗住打副本喇..不過發現都係冇可能了

火堡小怪到勁到我趴..戰士連小怪都頂唔住..
d小怪識出詛咒250咁樣扣..又暈..又打飛你..再圍..暫時果條[木喬]都過唔到..
(可能又係想跟官服多d掛..不過諗深一層..火堡都係咁了..神殿..風暴..黑廟...有得打咩- -)

可能係我未玩過官服..唔太識欣賞d咁高ai既系統

可能重有其他bug..大家可以講出黎啵
講下中唔中2e嫁e個系統都好呀

LuLu 發表於 2007-8-21 23:11:21

唔知係咪我眼花..roll裝睇落全部放棄..
實際上就有roll既..e個都唔算大問題..
問題係大家都係貪婪..
54win左88..
ai太醒?邊個大都唔識分既
件裝唔重要..但係真係有機會打紫裝果陣..發生d咁既事..就大獲了..隊友們又亂插人了

alex199211 發表於 2007-8-21 23:14:19

推, yb修一下好了

jetng0516 發表於 2007-8-21 23:25:04

正服小怪都唔會打飛人.250詛咒等
而且正服的人係去拍賣場買裝
唔同我地打裝
so係正服打呢D副本都唔算好食力
聽你咁講,姐係唔洗好過洗"??
我想睇下你地玩完之後有咩問題
然後我再玩

LuLu 發表於 2007-8-21 23:37:26

拓荒牛咁最可悲囉:L
遲d我地真係成功左..新手就可以有我地帶喇
不過我真係做唔到= =實在有點難..可能未玩過官服..唔識點打d勁強既小怪:funk:

psys3104 發表於 2007-8-21 23:48:53

我想講佢咁改明玩戰士嚕 , 換一次裝就miss 一次 , 官服都無咁變態la

LuLu 發表於 2007-8-22 00:04:30

可能官服係咁掛-o-
我一玩魔獸..就係玩e個ser..所以見識不嬲比較少..
不過有樣野我肯定既...就係人數同官服冇得比:L
所以怪物級數唔應該用官服果種咁堅料:Q

YBoy 發表於 2007-8-22 00:11:59

你地果然唔簡單咁快成堆70

當70lv因為不用升lv   如果我係你都會降 廿個lv換把 低lv 攻速快的同類武器找厚血的掛 武技    2個鐘內升爆

另外這個因為拉遠了 數值間的距離要打大副本最基本裝備不能用環保裝(綠色)    不再像以前一到70使推神廟...那個太快了......放心吧還比官服的弱。40人副本還是10個搞掂    只是不再easy得那麼過份

giroro 發表於 2007-8-22 00:13:52

阿大哥,我本來今朝都係上便插過一次

你到底有無試下聽下人講,你知唔知道d 怪既出技率近乎100%?

psys3104 發表於 2007-8-22 00:17:04

雖然咁講離譜D , 你係gm 梗係無問題la =.=

seedog 發表於 2007-8-22 00:38:28

我冇樣武器升過200就70左...
依家唔知點升武器好...勁怪就秒左我隻寵..唔勁既就比我同寵秒左佢...

法理斯 發表於 2007-8-22 00:44:34

佢用gm技打過然後覺得:"嗯,呢d怪廢到冇朋友,連我都可以打得死佢(可能用完gm技打),佢地冇奶油打唔死"
唔簡單既唔止係d升左上70既,仲有個當無事發生過既gm
遠攻既一切投射式攻擊一概有機會打怪唔扣照扣陣數之餘隻怪仲有可能直接打你,然後你想走咩,想創你個心呀,一調頭即暈,用甲系既都仲還好,布衣,著ming o個d人我真係唔知可以點玩落去,當我冇玩過官服(事實上有玩過)都覺得唔make sence啦,邊有可能打怪打打下唔比走架,仲要係打咩lv既怪都係咁,高lv我當佢智商識o者,低lv o個d你係想玩新手定係唔想人玩?
好好好,唔講新bug講舊bug,高lv既bug我都未升到當然未試到,就講用爐石彈game啦,fix唔到就麻煩用返舊o個個系統,我唔介意你個系統多bug,至少比舍可以習慣既bug系統比人玩丫,你咁搞....即係叫我"你咪o係度玩丫,返官服丫笨實,我就係中意搵c野出黎搞到你王又冇得打怪又唔係點打到架啦,吹呀"(以上潛台詞係我玩完之后作既,至於我仲上唔上線,睇心情啦,唔係我既心情喎,係gm既心情,佢搞到個server咁大煙,我冇奶油仲黎hei架,見到呢個post,龍魂你唔多洗諗轉lm,我一定唔o係度,七人起個七server,自己搞唔掂就屈q d細既,細既走左個server更加食哂屎,我怕出唔到d字,格佢幾格叫h o l y s h i t

psys3104 發表於 2007-8-22 00:52:16

一開始佢70Lv 梗係玩哂la , 慢慢2hr 打到200 , 佢有無諗過其他人?_?
就算係到70Lv 過D都唔夠60Lv ge怪打.... 就算未玩過都知道唔會咁la...

Legolas 發表於 2007-8-22 01:05:36

LuLu 發表於 2007-8-22 01:09:39

趴下了= =
cut左上唔返:L
新ac都唔得:L

有冇小心人幫我密yg..我上唔到線-o-

wing4327 發表於 2007-8-22 01:45:15

慢慢由頭練番應該得既...我諗好多人會冇心機由頭練過技能..
我都用左2個鐘到昇番防技同弓 槍 技 慢慢打番d cheap 怪 上番去就應該掂
因為之前玩個陣太爽了吧 一上70就行者 血熔 跟住卡拉 神廟

怪出技~~可能頻率真係高 好彩寵物可以call 番出黎依家..
就係技出太頻繁 西溫有隻怪恐到我隻寵卡住左

action1234 發表於 2007-8-22 08:41:52

我想問礦洞D工人打人仲扣唔扣

cerberusll 發表於 2007-8-22 09:31:49

原帖由 action1234 於 2007-8-22 08:41 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
我想問礦洞D工人打人仲扣唔扣

是會扣血的
頁: [1] 2
查看完整版本: 當到70lv後..空虛地開post了..yg真係要睇下喇= =