LuLu 發表於 2007-8-27 11:14:17

等2日玩得5小時..又再度卡人

11點左右開返ser...凌晨4點再度卡人..:L
我加加埋埋玩得5個鐘...:Q
e嫁既11點鐘..發現重係線上...都唔知又要等幾耐
好難玩姐..e個情況真係要修修佢..
e個bug比起其他屈機攻速..狂聞bug..更加嚴重:L
希望yg能夠修到喇
開學後冇咁多時間打副本喇..所以諗住e幾日盡力打..不過又成日卡人

alex199211 發表於 2007-8-27 11:22:51

本來想找人拓荒神殿tim,e+? 拓條毛咩

LuLu 發表於 2007-8-27 11:25:21

我&Immj&heal..一齊卡晒係黑廟

toot9992002 發表於 2007-8-27 11:28:00

=0="
過度沉迷

username 發表於 2007-8-27 11:36:43

妖, 黑咩廟, d大隻小怪, 有13000防都頂唔住...

入到王, 又拉打-.-???

拉打同sm 差唔多, 有你打冇佢打..

一步登天, 打了黑廟, 就周圍殺人...

server改到而家敢, 都係想大家慢慢打, 你地又想一星期t6, 敢洗server都冇用

LuLu 發表於 2007-8-27 11:43:22

原帖由 username 於 2007-8-27 11:36 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

server改到而家敢, 都係想大家慢慢打, 你地又想一星期t6 ...
我打小怪都有問題?
加上我有冇黑廟裝都係咁殺人嫁喇..係人都知我係洗白前2日先有t6嫁炸
我一直以t4同雜裝殺人的..睇下我d相都知我冇用t6喇
我第1日就全推卡拉喇..唔係卡人..早就打埋神殿
你地頂唔住..係你地問題..
我地有神坦係到..冇野係頂唔住..
雖然唔知你係乜水不過
你唔可能用你既能力黎評估別人(因為你太弱小了)

kason818 發表於 2007-8-27 11:54:47

原帖由 username 於 2007-8-27 11:36 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

server改到而家敢, 都係想大家慢慢打, 你地又想一星期t6 ...

<-----這個人好適合玩官服......其他我我唔g.我就要返工,一天玩得3-4小時....仲要慢........勁

zero-gambit 發表於 2007-8-27 11:58:27

wa...o.O你地真係等到個server一開一入去玩,咁有心機等._."
頭先入game係暴風,諗住用卡點返殺城,跟住又卡左.LOL
成個過程用左15秒都唔夠:time:

LuLu 發表於 2007-8-27 11:59:52

我係岩岩打完波..返黎就玩得
幾準時

username 發表於 2007-8-27 12:02:03

原帖由 zero-gambit 於 2007-8-27 11:58 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
wa...o.O你地真係等到個server一開一入去玩,咁有心機等._."
頭先入game係暴風,諗住用卡點返殺城,跟住又卡左.LOL
成個過程用左15秒都唔夠:time:

我未入到就卡左-.-1秒都冇

zero-gambit 發表於 2007-8-27 12:03:27

原帖由 LuLu 於 2007-8-27 11:59 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
我係岩岩打完波..返黎就玩得
幾準時
魯魯你打算keep住玩個server?

LuLu 發表於 2007-8-27 12:04:29

原帖由 kason818 於 2007-8-27 11:54 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

其實都唔難既...有班良好既隊友..就唔成問題既

只係某d識出技既怪同王就絕對唔打得姐(因為根本冇得打-o-)
例如..風暴機械人..爆一下5千-6千左右...重要係咁爆..爆到7彩..所以早就放棄打佢
黑廟1,2又係全體技..係咁出..3千左右..不過你唔死..牧師都死..點都難逃一死
不過我唔知洗白後唔知有冇改返正常少少..
e個就係洗白完既
其他識出技小怪..本身攻擊力廢既..不過一出技..一定嚇親你..分分鐘堅果隻王

LuLu 發表於 2007-8-27 12:07:35

原帖由 zero-gambit 於 2007-8-27 12:03 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

魯魯你打算keep住玩個server?
我e嫁半放棄喇..但係又冇好ser
如果開學前打唔齊裝..基本上我就冇時間打副本喇
頂多上黎吹吹水..殺下人咁..因為中5冇咁多時間打機
有可能會轉d外國純pvp ser...一開波就買裝pvp..亂殺(比人殺返機會都好大:L )
比自己減減壓...正所謂你有壓力..我有壓力麻

username 發表於 2007-8-27 12:07:46

風暴機械人..爆一下5千-6千左右...

4000遮, 不過都差不多

黑廟1,2又係全體技

想HIGH就去打佢

而家D王都改廢了

法力王子, 之前D小怪勁到PK, 一下秒牧師...一放就放成十隻

而家王子比人SM...易打左好多

希望快D開, 我要SM王子

alex199211 發表於 2007-8-27 12:08:42

immj係神坦 0 0" ?

仲有,你地坦唔住打下其他普通副本啦,人地坦得話人地咩人地咩,檢討下啦唔該

LuLu 發表於 2007-8-27 12:12:16

梗唔係lmmj喇-o-
果陣我係叫佢幫手打加速戎之麻:L
不過我地個神坦一定掂既..只係成日卡人
第1日就推到卡拉..如果e幾日冇卡人..我地進度應該都到黑廟

原本係卡拉-神殿-風暴-黑廟..大約一日一個咁上下喇..

alex199211 發表於 2007-8-27 12:13:05

一日一個 = =

LuLu 發表於 2007-8-27 12:15:24

因為我地會大部份人都要返工..
加上我地會人少麻..每一次都全會總動員去打..10個之內吧
所以晚上10點後先開團打副本..
所以唔可以一日推2個:L
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 等2日玩得5小時..又再度卡人