kingkong 發表於 2007-9-3 21:36:54

真系沒救?!

我開post不是想插YBOY,都5是想叫你加油
我們玩家都在等你修BUG,但是,重不能遥遥幠期地等吧?!
蒍何不開POST说名SEVER的情况??
修不到,都要講聲吧!
我不像GIRORO那樣對個SEVER狂插,我重還有一丝希望對個SEVER的!
望你能説明一下SEVER的情况吧!

mic9707 發表於 2007-9-3 22:50:12

我暫時都不回去inpower...yboy有點慢..不過我等
我在外國no.1 wow funserver 私服玩緊
有華人公會.bl為多
想去玩的私信我......(注意:可用台板玩.有UI更好)

wing4327 發表於 2007-9-3 22:53:25

過往太多恩恩怨怨啦
所以呢到點嘈我諗最大粒那個都唔會再發放任何消息出黎@@
依家開番個區教你點開單機~~以至開私服@@
睇下人地點樣fix bug 啦...我諗一大堆英文字 一堆小朋友都睇唔明係up 乜
mangos 係乜黎 ??etc..so 你要明白你講個bug出黎都唔係一日就整到
我好懷疑個版規都冇乜人睇..唔明就睇多幾次啦 我諗明左應該知道yg點解唔理你地
就算勁到好似wowscape咁既外國server都一樣有天賦 組隊bug..

badfishboys 發表於 2007-9-4 01:00:20

第一,你要知道畢竟yboy也是義務為你們服務的!不能對他要求太多
第二,最近yboy現實比較忙,不能不顧工作幫你們修正一些bug
第三,yboy有時間會修理的,因為他也不知道多久才能完成,所以不能告訴你們準確的時間
只能說一句,大家再耐心等等吧,時間多久真的不知道

小九 發表於 2007-9-4 13:15:15

請問大家有對IPS 付出過什麼
金錢??時間??心機??精神??
我想大家什麼都沒有,付出的只有"時間"
就是在玩樂的時間,如果大家只有付出玩樂的時間
請大家多點合作,不要給YBOY施壓好嗎?

alex199211 發表於 2007-9-4 17:24:08

等一下啦

kill-people 發表於 2007-9-4 18:07:04

原帖由 badfishboys 於 2007-9-4 01:00 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
第一,你要知道畢竟yboy也是義務為你們服務的!不能對他要求太多
第二,最近yboy現實比較忙,不能不顧工作幫你們傷正一些bug
第三,yboy有時間會修理的,因為他也不知道多久才能完成,所以不能告訴你們準確的時間
只能說 ...

非常同意你的說法
但你有錯字= =

alex199211 發表於 2007-9-4 18:28:50

"傷" 改做 "修"

小魔剎 發表於 2007-9-4 20:42:51

唔係我話....
D人講野都幾識跟風
有人插YBOY,就大把人跟住插..........
有人幫佢
又一大把突然出聲幫佢
:lol :lol :lol :lol

badfishboys 發表於 2007-9-4 22:14:22

原帖由 alex199211 於 2007-9-4 06:28 PM 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
"傷" 改做 "修"
唔好意思,我改返佢><

KingHK 發表於 2007-9-8 18:59:59

個人認為...bug不是令人感到討厭的地方...至多開個新人...or 不用一d 天富
不過...如果server 有問題...不要只對一個人說..."本人家下好忙...唔得閒理...什麼什麼的問題,快ko的了"之類...
忙都請上一上來...同大家說聲...要人盲目的等...是至令人討厭的...
我無付出什麼...所以不會對yboy 的指責什麼...我至多可以做的就是離開這個server...
我也期望這個server 能夠得以改善...至少這是我第一個玩的私服...所以我不時都會上來看看post (看only)
但如果yboy 真的再這樣行事...相信這個server 不會支持下去的了...

davis099 發表於 2007-9-9 15:49:28

原帖由 小魔剎 於 2007-9-4 20:42 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
唔係我話....
D人講野都幾識跟風
有人插YBOY,就大把人跟住插..........
有人幫佢
又一大把突然出聲幫佢
:lol :lol :lol :lol

這便是keroro的性格

kingkong 發表於 2007-9-10 20:45:39

想玩就唯有等,SURE,更系要等
但YBOG最少都開開POST大約要等幾內?!
重不可以嫵限其地等吧!

伊莉亞 發表於 2007-9-10 22:15:09

其實個SER點都冇所謂 重要的話 係我係GM時都講晒 KING KONG 你唔等得就唔好玩啦 攪到你部機都神埋 又要整 煩唔煩GA你 ~.~" (請用平淡語調讀~~~)

alex199211 發表於 2007-9-10 22:17:23

yboy 出左國,理你都傻啦
頁: [1]
查看完整版本: 真系沒救?!