toot9992002 發表於 2007-9-5 21:35:55

lm可以開新人了~~~

好像所有的bug做返好啦~~~
請大家返黎玩啦

LuLu 發表於 2007-9-6 00:17:09

琴日on左一陣殺左3個bl..
冇見一排..佢地連少少警戒心都冇..:L

重有
Erico好似做左gm...e個簡直可悲..一返黎就做gm
咁既人都可以做gm..不過都冇咩所謂喇..
因為我on果陣發現我係唯一有on既lm...
lm以經冇得救嫁喇

LuLu 發表於 2007-9-6 00:28:08

後補
係卡人果排..咪出現左幾個bl有錢佬(果陣排第1果個未夠70就有6千幾..70之後反而停留係8千水平..奇唔奇先)
..同成班280%
傳說係bl歷史上既屈錢bug任開返...太有歷史喇..
我都係問fd先知..佢地係兩次洗白前玩bl既..聽講果陣yg刪左
有可能係佢換date果陣又開返出黎....只係傳言黎姐唔好盡信..唔信咪插..
不過理性d諗點解淨係bl咁有錢先?唔通人地打副本多過lm?大概果排係咁卡人..副本都打唔到喇

wing4327 發表於 2007-9-6 00:36:16

well lulu 你玩成點了?

LuLu 發表於 2007-9-6 00:46:43

我e嫁做左潛水員..
一on就係索爾瑪上空..
見到有獵物就空降..
不過好快off..因為一個lm都冇
好似玩單機game咁..

iltwy 發表於 2007-9-6 10:14:00

原帖由 LuLu 於 2007-9-6 00:46 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
我e嫁做左潛水員..
一on就係索爾瑪上空..
見到有獵物就空降..
不過好快off..因為一個lm都冇
好似玩單機game咁..
要我得閒客串下 ma a_a

immj 發表於 2007-9-6 12:27:33

我琴晚on完黎
lm得我1個70
之後見到幾個bl
唔係t4就t5
你估我會唔會返黎lm呢?
形勢惡劣到禁.....

alex199211 發表於 2007-9-6 13:37:10

潛水+1 - -" 有時上下bl 做下細奸

kingkong 發表於 2007-9-6 15:23:34

修好就返來玩吧!

kingkong 發表於 2007-9-6 15:23:52

你越5返來,LM就越弱!

alex199211 發表於 2007-9-6 16:22:50

有魔王支持,我一定會上,lm 一定會要我的 0 0"

LuLu 發表於 2007-9-6 16:59:40

魔王&天海..你地e個諗法太不自量力喇..
人地bl有gm有bug錢任..lm有什麼?唔通就係有接近0既人數..
我買你地兩個係lm重整旗鼓之日..一定係洗白之時

LuLu 發表於 2007-9-6 17:03:29

張相原本係影個bl比我秒殺左..重覺得好出奇
佢可能真係以為6千血係好鬼多血
點知重影到Erico佢打gm指令..重要打錯係公頻
知唔知e句指令點解呢?就係拉人指令黎喇..冇吹水嫁..gm2指令黎..論壇有得睇
我都係咁岩on左30分鐘唔夠..就發現左佢拉人...
事實上可能以經拉左無數人..做左無數咁多唔見得光既事lu

修定返先..個指令係去人地果到 ..由Mania提供
不過都一樣係gm指令黎姐.

.註:果陣Erico係得27 lv...果條友係70lv..到底去70lv到有咩做呢?

0919038436 發表於 2007-9-6 17:06:48

可是我進不去耶!?
為什麼?:L

LuLu 發表於 2007-9-6 17:07:29

係前兩日事情黎

alex199211 發表於 2007-9-6 17:20:55

yboy 唔知會唔會回應/抄左erico 呢

LuLu 發表於 2007-9-6 17:27:22

我冇記錯既話...加埋我d fd既講法..
第係1次洗白主要原因就係gm亂咁拉人..搞到個ser不平衡..其次係為左更新date..
如果我有記錯既話..大家可以講返正確答案..不過最好係d老牌玩家先好講(yg講就最好喇@@)..
新玩既根本完全唔知情..講咩都冇用

alex199211 發表於 2007-9-6 17:29:35

睇yb 都唔會回應啦
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: lm可以開新人了~~~