清龍神 發表於 2009-1-26 13:02:53

毒蛇陷阱 - 無效
逃脫 - 出唔到
全寵物lv71後,全能力變回1點

2651 發表於 2009-1-26 14:06:15

小d飛行座騎任 去到"戰鷹精華"做唔到唔出怪
后續 "獵隼精華" " 獵鷹精華"或有同樣情況

flemingeo 發表於 2009-2-4 05:58:38

術士召喚地獄火任務有bug, 不能攻擊召喚出來的地獄火

saiyin1221 發表於 2009-2-9 16:02:12

血精靈聖騎士職業任務''第二次試煉''打完四個敵人後也不能完成任務.

hikkifans 發表於 2009-2-10 10:54:19

小d的天賦: 恢復的變身大師 全部 都冇用 T_T
然後係小d變肥雞的颱風術.... 見到有藍光飛出, 但冇效果, 傷害都冇
3.0.8後, 小d變貓有招掃擊 但係哩度冇左 T_T

hikkifans 發表於 2009-2-14 13:51:51

A/C ID: sharkies
角色ID: Merlot

我係術士, 但係惡魔訓練師話我唔係術士唔俾我買招 -_-

同埋我果時做左地獄犬個任務, 而家冇左魅魔個任務, 所以冇得召魅魔..

nameleung 發表於 2009-2-14 20:06:43

戰士天賦-嗜血 血量過10000之前除了第一次攻擊會回1%血之外其他兩次回30血
血量過1萬之後3次攻擊都只回1血

hikkifans 發表於 2009-2-15 00:31:51

術士寵物資料庫仍然有問題:
1. d怪得好少血, 幾多耐力都好, 血既加成都係0
2. 惡魔守衛全力值仍然是1

saiyin1221 發表於 2009-2-19 16:24:13

北裂境,龍骨荒野的龍眠神殿 ,入面一個人都無
想做龍眠d任都唔得.

lockyleung 發表於 2009-2-21 21:52:18

緊急!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

法師: 閃現技能 成日用唔到,有時更加會閃到死左【用完技能,會去o左地底,之後死o左】

一般: 怪物可以穿牆打人,而且佢地視野好廣,無論有幾遠又或者係佢背後行,都會發現玩家!!!

cheung19900530 發表於 2009-2-22 07:28:52

白骨荒野個聖光墓穴有bug,
每次係附近進入戰鬥後會原地罰企.
P.S.我用法c,唔知係唔係個個都係咁

清龍神 發表於 2009-2-22 14:49:37

大師級急救任務
部落-阿拉希高地-落錘鎮-格里高利.維克托醫生<73,36>
BUG左!個NPC變左條柴!
THX

Alex2k 發表於 2009-2-22 15:12:10

大師級急救任務
部落-阿拉希高地-落錘鎮-格里高利.維克托醫生
BUG左!個NPC變左條柴!
THX
清龍神 發表於 2009-2-22 02:49 PM http://inpowers.net/images/common/back.gif

再試一次看看

wedece 發表於 2009-2-24 09:03:48

祖爾德拉克-黯黑守望 的 鳥點NPC"禍災之翔-飛行管理員", 要飛往 祖爾德拉克-聖光止境, 或其他地方, 都會出現"未知的伺服器錯誤", 不能飛向其他鳥點。

所以, 要從達拉然, 飛向銀白看臺, 都會卡在黯黑守望, 要自己飛過去
---------------------------------------------------------------------
2009.03.20 晚上, 發現已修復, 從 祖爾德拉克-黯黑守望 的 鳥點, 飛出去時, 騎的是死亡騎士的大頭骨頭鳥

wcsattami 發表於 2009-2-27 19:44:33

法師bug
天賦--冰霜:1.碎裂屏障(冰不住人)
                     2.冰霜之指(有buff的圖示但沒有效果)
水元素一開始的水箭不是自動的

jacklwt1027 發表於 2009-3-3 08:24:01

飲藥水bug~
飲了一枝藥水後,永不可以飲第二枝(不是冷靜時間問題)

wcsattami 發表於 2009-3-4 13:18:46

飲藥水bug~
飲了一枝藥水後,永不可以飲第二枝(不是冷靜時間問題)
jacklwt1027 發表於 2009-3-3 08:24 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

不是這樣的...
我off了第二天上來也可以用了
應該是cd方面出了問題
一般cd時圖示都會暗了然後順時針轉一次才在亮起來
不過在用了以後看不到會cd...
就這樣一直保持暗色的

kenlobox 發表於 2009-3-5 11:51:09

打扭曲行者會行唔到(泰洛卡森林)
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 發現有什麼BUG可以說出來喔