鬼仔 發表於 2008-3-30 16:47:11

請問 我安裝左 燃燒的征途 之後有咩方法可以升到2.3.3? 佢一升就幫我升到2.4.0

請問 我安裝左 燃燒的征途 之後有咩方法可以升到2.3.3? 佢一升就幫我升到2.4.0

丫歷士 發表於 2008-3-30 18:15:23

試下上佢官網一個個更新檔down...

鬼仔 發表於 2008-3-30 19:35:02

咁大獲 == ~
咁 係呢到(阿魯巴)個更新檔資料片 有咩用

大大力督一督 發表於 2008-3-30 22:57:32

主要問題係一上wow便自動update, 你就算上佢官網一個個更新檔down, 之後入game, 佢都自動同你update 'Launcher'同'wow'兩個應用程式到2.4.

最終最快解決問題還是 WoW.InPowers.Net的魔獸世界這個ser update to 2.4.

giroro 發表於 2008-3-31 00:55:11

原帖由 大大力督一督 於 2008-3-30 22:57 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
主要問題係一上wow便自動update, 你就算上佢官網一個個更新檔down, 之後入game, 佢都自動同你update 'Launcher'同'wow'兩個應用程式到2.4.

最終最快解決問題還是 WoW.InPowers.Net的魔獸世界這個ser update to 2. ...

用wow file入便個wow.exe入game就無煩惱

大大力督一督 發表於 2008-3-31 03:21:57

真係好方法, 我無煩惱了.但個server又關了...
頁: [1]
查看完整版本: 請問 我安裝左 燃燒的征途 之後有咩方法可以升到2.3.3? 佢一升就幫我升到2.4.0