immj 發表於 2008-4-22 09:28:23

SER問題

大家其實等左咁耐,都未知ser依家點
有D人問我係唔係洗白,又有d人問我係唔係會關左個ser去
其實我都仲係無1個100%既答案

我只知既,係YG佢好努力緊搞個ser
好多人見我咁我愛你仲留低唔去某服
原因都係得兩個:
一黎我試過某服就覺得佢地個ser個GM好onX (唔洗我講邊個server啦,心照,onX既得果一個)
二黎我覺得依個ser真係唔錯la~

我知Yboy你又返工又要修理ser又好忙
又見人少少無咩心機搞
但有我地成班留係到架!!!!你唔可以當左我唔存在=]
有好多會員都唔想洗白或關ser
大家都好心急想玩個ser
希望你可以搞惦個ser

我等我就好等得
唔係我唔會留到依家
人流依個問題唔需要擔心~ 其實跟本就唔洗擔心 你重有個好好既GM
遲下暑假大把人會黎啦 (我諗)
希望你可以搞惦個ser佢啦~

zero-gambit 發表於 2008-4-22 09:34:28

無人回,我幫你推一下

immj 發表於 2008-4-22 09:35:48

多謝你ar >.<!!!
XA!!!!

Alex2k 發表於 2008-4-22 09:36:59

YBOY努力中架喇.大家唔好比太多壓力佢

克勞德 發表於 2008-4-22 20:36:22

贊成!!
e個ser玩緊都唔想走...去左其他ser都係e個好a_a''

~TO~ 發表於 2008-4-24 01:52:42

等我右留下言先~~~~~~

galonyu 發表於 2008-4-24 20:14:36

我係正服多年玩家.....早排退役落唻又未搵到game玩喎
偶然發現到喱個私服.....討論區入面既玩家評價都好似唔錯咁.....
我決定等你地開支持下啦
不過大約幾時先會開返個server架?
今日24號有得玩石器外傳 密切留意你地既動向呀∼加油YBOY∼Alex喱位版位談吐幾得體.....繼續努力

牙禮 發表於 2008-4-26 16:02:45

fung1981 發表於 2008-5-5 19:03:09

加油啊,gm~~支持,,今天來報到

fung1981 發表於 2008-5-5 20:49:24

想請問各位一下,,怎申請acc 啊?? 有無link?

Alex2k 發表於 2008-5-5 22:01:11

http://wow.inpowers.net/stats/stats.xml

flemingeo 發表於 2008-5-6 03:02:22

好似入唔到acc喎....
開咗acc, 入唔到game, 話個 acc 無效

flemingeo 發表於 2008-5-6 03:28:07

嗯...開到了, 的確要用 http://wow.inpowers.net/stats/stats.xml 嚟開 acc 先有效

thx~~!
頁: [1]
查看完整版本: SER問題