giroro 發表於 2009-1-5 00:00:29

做咩有d咁既事都無人出聲,你地當d gm流的嗎?

先至聲明,我唔係,但我有佢地contact

回歸正題

http://i18.photobucket.com/albums/b101/giroro01/WoWScrnShot_010509_000022.jpg

請問咩事,個死騎比我地5個人輪住黎圍打極都唔死,我地5個人打佢1個比佢滅成幾次
在此之前無人提過

仲有聖騎暈足成分鐘你估d gm 唔知?

次次都係咁,穫穫有bug無人講

連依家死騎唔會死都無人講,你係唔係想gm熄server姐?
死騎唔死,咁成堆人用死騎去打王都得啦,係咪?

#我唔怕你地一窩蜂走去用死騎,因為我至多叫yboy熄server

L叔叔 發表於 2009-1-5 00:34:15

死騎有BUG-.- 是打不中.........

L叔叔 發表於 2009-1-5 00:34:41

不過5G到本服一樣有-.- 沒有玩死騎.....XD"

qwere 發表於 2009-1-5 00:36:26

有圖有真相

http://img183.imageshack.us/img183/1024/wowscrnshot010509003232sm1.th.jpg

呢個係死騎bug, 唔存在任何外掛

L叔叔 發表於 2009-1-5 00:40:57

是了....不要比人玩死騎先啦.......

giroro 發表於 2009-1-5 00:43:33

知道係bug,無人話係外掛

係點解無人講

ctm 發表於 2009-1-5 01:10:47

用個不會死的人來坦,個個閃閃發光有利當然不出聲了...

L叔叔 發表於 2009-1-5 14:42:15

囧~gm要上學?

giroro 發表於 2009-1-5 15:23:15

yboy要開工

L叔叔 發表於 2009-1-5 16:13:57

囧............是不是死服.....了? 出了咩事?

hikkifans 發表於 2009-1-5 16:24:45

server down左 @_@

giroro 發表於 2009-1-5 16:28:50

UPDATE 中

ctm 發表於 2009-1-11 21:54:35

#showtooltip
/script UIErrorsFrame:Hide()
/castsequence reset=combat/target 獻祭,痛苦詛咒,腐蝕術,生命分流,吸取生命
/cast 13
/cast 14
/script UIErrorsFrame:Clear()
/script UIErrorsFrame:Show()
頁: [1]
查看完整版本: 做咩有d咁既事都無人出聲,你地當d gm流的嗎?