Lavitz 發表於 2010-3-8 16:37:48

id:Lavitz
原來還有破損的劍柄遺失..
有勞Gm><

Alex2k: 劍柄不作補償

gundams0811 發表於 2010-3-8 17:22:50

咩叫T0 ? 未聽過...

如果係T10 你就當成個SER D 人傻....
妖言者 發表於 2010-3-8 14:06 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

T0是指黑上下那套吧..不過那套應該不會不見..:)
T10一套...騙很大喔....

Mania 發表於 2010-3-8 17:30:21

大大力督羊咩咩騙更大,冰章多到離哂罩
ctm 發表於 2010-3-8 17:25 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

經查證後...現已得知到今日為止..最大的冰章數是多少=]
多左的唔知gm會唔會del=]

immj 發表於 2010-3-8 19:50:14

更新更新
ip nobo :[針殼蠍] 之前無留意 = = 麻煩gm

Alex2k 發表於 2010-3-8 20:09:29

ID:毀滅之武
ID:天使

報大冰章數目
ID:毀滅之武 扣剩49冰章
ID:天使 冰章清0

其餘三隻將不作處罰, 不設上訴

dannythk 發表於 2010-3-9 16:06:05

大大力督一督用自己角色寫明代Post羊咩咩巫師,C君誣衊大大力督一督是騙子所以羊咩咩巫師都是騙子?
例如: C君是個小人, 所以火君, 蒼火君同魔導君都一樣是小人?
因為人道主義而意圖來頂撞我, 只不過是他一時的荷爾蒙興奮所產生的陶醉?
我平均每日進行InPowerS.NET魔獸世界10小時, 由加入魔獸世界後日日如是, 新三加每日冰章7/3有155冰章是件多到離哂罩的事?
我如果存心騙裝便不會發現多左後通知Alex要收番定刪除啦. 除非個個學C君不抓文.
作為生存於人類製造的利己社會中孩子所應有的回答, 根本錯得一塌糊塗.
比起取回羊咩咩巫師30冰章還是希望Alex還我清白的慾望和執著比較強大.
謠言止於智者--這個世界本就是如此

Alex2k 發表於 2010-3-9 17:16:40

角色大大力督一督, 是我發現你修改文章後而給多了120冰章才刪掉的(身上回報了的那兩件冰章裝)
你於修改後就一直沒有上線, 其間本人已處理了很多事情
而不是事後你告知才行動的, 我給了誰人多少也心中有數
到你回覆了, 理所當然我也應該給你回應吧?
後來我把冰章的數量及每日任務作出比較, 某些人多了的也給扣除了

冰章數量我每個人也有酌量調整
而且你兩個角色也報多了很多章
包括大大力督一督身上的兩件60, 身上還剩125 ,
不知你是故意還是不小心. 當你是不小心, 因為故意的人更存心, 並已處罰
其他人也有酌量調整, 本身已有可接受範圍,除非你太過份才處罰
但你羊咩咩巫師的角色於兩次修改後得出竟是身上一件60, 還剩145左右(已忘了真實數字, 修改得太多)
三次後才說自己有155冰章
所以我當兩者也125冰章是最恰當的

妖言者 發表於 2010-3-9 17:32:51

大大力督一督用自己角色寫明代Post羊咩咩巫師,C君誣衊大大力督一督是騙子所以羊咩咩巫師都是騙子?
例如: C ...
dannythk 發表於 2010-3-9 16:06 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

=]"代"......咁你唔知咁多就咪鬼代人啦~!

正如 A 君係B 君老公~佢地每晚洞房~~我代A 君 去洞B 君 ~唔通唔使坐姦? (前題係我地兩個好熟)

好啦~~罵戰開始

sammy100hk 發表於 2010-3-9 17:44:05

水已抽 塘已乾 F5制已換新

妖言者 發表於 2010-3-9 18:07:06

OLD NEW IS XXXXX

dannythk 發表於 2010-3-9 18:15:20

回復 88# Alex2k

大大力督一督這一角色的裝是我抄其他法系, 我不懂裝ui, 要找出身上的裝叫什麼名有一定困難. 你留意番最初我Post出的時間是深夜5:30左右, post完便睡.第2日打電話問細佬才知那是冰章裝, 立即回報取多了章, 要求收番或刪除, 當時已post出理由, 只是Gm動作快過我.我入Game 才知你已修改.
    至於我太太羊咩咩巫師, 呢排忙於幫我妹妹結婚的事, 很少上線.但換裝日期只有3日, 我代報不是什麼大問題吧! 上報姐, 又唔係上床.小朋友大反應我理解. 問題來了, 我太太比我更不熟悉魔獸世界, 要她背出裝的名稱更沒可能, 但我問她有冇什麼腰帶, 有冇換過冰章等, 她答什麼我寫什麼.頭一次是我代寫, 第2次是她無心答我.最後果次--第3日3月7日她才認真理我. 最後155冰章才是她寫的.過程是這樣, 你要怪便怪我吧!別怪咩咩.

dannythk 發表於 2010-3-9 18:19:06

=]"代"......咁你唔知咁多就咪鬼代人啦~!

正如 A 君係B 君老公~佢地每晚洞房~~我代A 君 去洞B ...
妖言者 發表於 2010-3-9 17:32 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

抓文應該幫到你

屎塔餅 發表於 2010-3-9 18:43:53

聽說太理想的一切都不可接         觸
我再置身寂寞路途
在那裡會有幸                      福

skylove904 發表於 2010-3-9 20:33:06

再來是人地發現左又馬上改文,你真係好野,日日打十幾個鍾又點,冰章會打得多d?
你估你係正服打?
ctm 發表於 2010-3-9 19:50 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

你真係唔比人流兩公婆流程出錯 搞亂晒?

章扣左 佢只是解釋 你無必要再 惡言相向
如果下次你有d咁既 情況 你又會唔會想解釋一切?
呢d情況唔一定發生係打機嫁
現實 如此 你就一定要硬食 結果 惡言?
請理性分析 各種情況 的可能性

我中立的~~

妖言者 發表於 2010-3-10 00:47:41

我是攪事的~~多謝各位~~即管派膠~~

講真~~章真係咁重咩...裝又好重要咩?

打機je~~ 攪錯唔係咩問題...但係攪清楚d 野先post 啦~

呀叔我起碼都圖+名啦~~你求其冇乜所謂~~但搵清楚先好post~
(最少我係咁)

gm 話左俾三日時間大家~~咁多時間~~仲有聽日一日~慌死少左你個份咁..

攪清楚~~大家清清楚楚~~咪唔會令人誤會lo

GM 改左 冰章幾耐,有數計架! 

kevinyiu 發表於 2010-3-10 01:18:38

裝之嘛 打咪有= ='
冰章裝好勁咩- -?
物品等級差幾多= =?
反而係= = gm咁忙都黎幫我地搞返遺失物品- -
多謝都無句ar- - 仲係度嘈(以上各位)
扮中立是無用的= ="
對部落中立的聲望很高機率是對聯盟敵對的
樓上搞事的 搞大佢又有乜用- -"
努力打裝啦=3="

妖言者 發表於 2010-3-10 01:22:15

裝之嘛 打咪有= ='
冰章裝好勁咩- -?
物品等級差幾多= =?
反而係= = gm咁忙都黎幫我地搞返遺失物品- -
...
kevinyiu 發表於 2010-3-10 01:18 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

你要明白..中立的都真假難分~~

何況攪事~~攪者幫緊大家計數呢~

ctm 發表於 2010-3-10 01:28:28

哥布林才是中立的,時間就是金錢 朋友~~
講完便給個叫你去斬左某某搶佢生意的人的人頭任務
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 發現有意外流失物品的玩家進來