badfishboys 發表於 2005-11-6 20:20:21

[MV][注意][公告]暴力與色情完美配搭:黑鬼的慘痛經歷(已減價)

麻煩置頂+精華
有3gp跟wma大家選擇
建議將畫面縮小一點來播放,較果更佳

[ Last edited by badfishboys on 2005-11-7 at 00:52 ]

杰斯 發表於 2005-11-6 22:22:54

傻左咩小魚......錢都唔多下阿

YBoy 發表於 2005-11-6 23:50:06

太貴喇~~
我地都出左咁多力~~

唔係話田雞 POST咩?

黑鬼 發表於 2005-11-7 00:03:53

點解有兩集架><

〥羽〥 發表於 2005-11-7 00:14:03

冇得加分啦!!謀財o家!!~

man 發表於 2005-11-7 00:53:03

係咪女仔唔岩睇,好似太色情喇,紅底==

黑鬼 發表於 2005-11-7 00:56:35

唔準減價丫><18禁

man 發表於 2005-11-7 00:58:07

其實都睇得唔清楚,只係見到佢地猛拉條紅色野出黎姐,黑鬼唔駛驚

黑鬼 發表於 2005-11-7 01:01:38

其實都睇得唔清楚,只係見到佢地猛拉條紅色野出黎姐,黑鬼唔駛驚

呢個就係戲肉= =仲要比佢拉到變T-back,仲爛埋

〥羽〥 發表於 2005-11-7 01:16:28

股溝都有呀!!

黑鬼 發表於 2005-11-7 01:17:28

有咩= =

yanzi 發表於 2005-11-7 01:40:41

我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...

亞連.沃克 發表於 2005-11-7 17:19:30

冇錢買

黑鬼 發表於 2005-11-7 18:17:49

我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇. ..我要睇. ...我要睇....

冇得睇><

yanzi 發表於 2005-11-8 02:33:03

哈哈哈哈~
黑鬼. ..我睇左喇 ...
不過我現場都睇埋喇. ..XDDD

〥羽〥 發表於 2005-11-8 10:17:47

哈哈哈哈~

仲係你親手脫....

黑鬼 發表於 2005-11-8 16:32:08

哈哈哈哈~

我做左第二個伍靜

亞連.沃克 發表於 2005-11-8 21:15:31

點賣積分@@?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: [MV][注意][公告]暴力與色情完美配搭:黑鬼的慘痛經歷(已減價)