策絮 發表於 2006-6-3 17:14:24

原帖由 zaq9963 於 2006-6-3 13:37 發表
X
雖然有裝。但沒整日吹。而且也不喜歡吹。
我猜樓下打字的輸入法是使用注音輸入法。
錯那~
我係用九方仔的~

cv1hu6 發表於 2006-6-3 21:00:08

樓上無問~咁我就答再上一層ge
我係用速成ge

我猜樓下有玩過"扑傻瓜"???

zaq9963 發表於 2006-6-3 22:09:08

答對了
我猜樓下邊看電視邊玩電腦

lok1986 發表於 2006-6-4 00:06:56

錯啦
我部電腦同電視唔同房
我估下面果個有玩過 PS

亞連.沃克 發表於 2006-6-6 18:57:03

我估下面個個有睇過幪面超人 a"a

cv1hu6 發表於 2006-6-6 22:25:19

對丫~~我個人覺得以前d好睇過依家個d囉!!
嗯~~咁我猜下位有睇變種特工3啦~?

〥羽〥 發表於 2006-6-7 00:11:21

原帖由 cv1hu6 於 2006-6-6 22:25 發表
對丫~~我個人覺得以前d好睇過依家個d囉!!
嗯~~咁我猜下位有睇變種特工3啦~?
冇..我好小睇戲!!
我估下面唔睇戲..

gq3b10 發表於 2006-6-12 21:46:43

有小小錯,我又唔係完全冇睇戲假
我估下面係學生

亞連.沃克 發表於 2006-8-2 17:18:26

對丫
我估下面個個打緊炮

策絮 發表於 2006-8-3 15:38:14

原帖由 梁阿球 於 2006-8-2 17:18 發表
對丫
我估下面個個打緊炮
唔明你講咩= =

我估下面係羅莉控xD

亞連.沃克 發表於 2006-8-3 18:52:17

打炮都唔識= =

羅莉球係到A"A

我估下面個個係正太控A"A

gq3b10 發表於 2006-8-23 14:57:22

唔明

亞連.沃克 發表於 2006-8-24 14:00:32

正太控你不知是什麼喔=w=

那就由本人說明一下吧@@

即係就差唔多係指男性返既羅莉..服裝以短褲為佳@o@
!
16歲以下既"可愛"小男孩,出自於”鐵人28號”中既"金田正太郎"

zaq9963 發表於 2006-9-3 16:59:21

到底還可不可以猜ㄚ?
我猜樓下是外星人版主   凸

亞連.沃克 發表於 2006-9-9 23:20:56

估中了
我是火星人版主

為什麼送我一個凸?
作為多謝
我送回你 一些幹吧

幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹
你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你

我估下面個個日日爆石

zaq9963 發表於 2006-9-19 23:57:10

日日爆石?
最近都沒人猜呀?
版主火氣這麼大?
你媽的凸 爆塔膠-->這不是你的嗎?
寫那麼多xx幹嘛?
無聊的話可以:handshake凸:handshake
我猜樓下的還是火星人版主
因為他好像有點無聊

亞連.沃克 發表於 2006-9-20 22:47:33

錯了
本少爺大把野do

(都沒人想猜了)

(你媽的凸 爆塔膠-->這不是你的嗎? <<< 不是)

〥羽〥 發表於 2006-9-24 13:37:55

波仔你要猜返下面!!~
我估下面未見過波仔!!~
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
查看完整版本: [灌水]我猜◆你猜◆佢又猜(大家進來玩呀!!)