Alex2k 發表於 2006-2-3 20:09:53

用BT係咪會損傷硬碟ga???

用BT係咪會損傷硬碟ga???
聽人講話會......

Roy 發表於 2006-2-4 03:01:49

睇你點睇啦,你想個硬碟用幾耐先

YBoy 發表於 2006-2-4 03:07:30

= =基本上...每次run 個hdd 都會做成損耗~

玩bt..控制上傳速度~每個檔都控制係100kb (100kb其實已經好少~再少就太衰仔)~~都好耐用....起碼我個 專down BT HDD , down左3年BT...日日DOWN 都仲好好用...

Mania 發表於 2006-2-5 09:23:24

原帖由 YBoy 於 2006-2-4 03:07 發表

玩bt..控制上傳速度~每個檔都控制係100kb (100kb其實已經好少~再少就太衰仔)~~都好耐用....起碼我個 專down BT HDD , down左3年BT...日日DOWN 都仲好好用...

= = 小心俾人捉左去= =

man 發表於 2006-2-5 15:57:40

原帖由 YBoy 於 2006-2-4 03:07 發表

睇下你,down3年仲咁大聲,好似好自豪咁,因住俾人拉

Alex2k 發表於 2006-2-6 16:37:45

上傳大定下載大會損耗hdd ar??

〥羽〥 發表於 2006-2-6 23:25:42

原帖由 Alex2k 於 2006-2-6 16:37 發表
上傳大定下載大會損耗hdd ar??
都係差唔多!!~
其實你可以set高個"援"存...張DOWN返呢GAR野SAVE左入RAM先!!等到DOWN得多先寫入HDD!!咁個HDD就唔會點傷!!

Alex2k 發表於 2006-2-6 23:28:25

where set?

banana1012 發表於 2006-2-9 05:11:09

set緩衝不會太傷hdd

〥羽〥 發表於 2006-2-10 22:43:48

原帖由 Alex2k 於 2006-2-6 23:28 發表
where set?
你去電腦區問BANANANANANANA LAI丫!!佢係網吧電腦顧問!!好勁!!~

Alex2k 發表於 2006-2-25 17:48:16

原帖由 banana1012 於 2006-2-9 05:11 AM 發表

點set ar???

Alex2k 發表於 2006-2-26 18:47:22

原帖由 banana1012 於 2006-2-9 05:11 AM 發表

點set ar?

金志城888 發表於 2006-4-3 14:31:16

我都有用阿,不過一於少理
頁: [1]
查看完整版本: 用BT係咪會損傷硬碟ga???