InPowerS.Net

查看: 3479|回復: 47

[公告]第一場國戰結果及檢討

關閉 [複製鏈接]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
這次國戰少了互殺的場面
有點小遺憾

用攻防戰的方式感覺上比較刺激耶............
有冇影下相 show黎睇下呀~~
要做野 睇唔到~~

其實server 部機都up grade左..不過效能好似都唔太明顯。

第一名 拎左d咩呀??
我想造話........其實袋袋沒有什麼用
能改別的嗎?

(我只是建議,別打我)
部落與聯盟的lvl差太遠

...........

你地聯盟個boss打打下想用魔法
但又用唔到- -不停回血
打了很多的血即回
加上人數差咁大,我本人覺得好唔公平
我認為要限人數
初初我還似為2軍會交戰,原來都唔係,是鬥人多最快殺boss,好像玩副本,一d都唔刺激
不如戰場唔好好大,在一個比較小地方,2軍都可以見到對方的boss
可以一路打boss,一路pk
gm仲可以睇到玩家有冇出術.....加速
還都可以玩耐一些,今次我估只是了7-10分鐘,快到咩咁= =
我估剛剛戰爭後的pk仲有趣過戰場

...........

只怪部落都是新仔...唉
未下過副本打紫裝.....lv又低
我見你們聯盟有4-5個100lv,我地得2件...仲要係垃圾裝和武器
下次看來,我都要轉玩聯盟了
下次可建議玩攻防,一個指定時限內。

因為人數、lv 及裝備 的差距  可以 多加 2-6員大將。

相信咁都會好d

回覆 hang12b 的文章

""今次以有限了人數...你問軍曹....我們也只有 約10 人""

10人勒= =...我們只有7個....再說你們10人就一半是100級的...完全不公平
還好啦, 我只是補血罷了
不過我都覺得打蠻快的

真的是沒人守家里, 就是看到王就打....少了一點點刺激的感覺
不過server也down得好犀利哦, 8.30pm開始...到了差不多9.40pm才能開始打= =
但是都好好玩哦~~~~~~~
謝謝GM們的心思拉, 好感謝你們阿, 希望你們能高出更多新玩意兒
好,下次有兩種方式比大家玩

1)攻防戰
2)在一個看到對方的BOSS的地方打,一於就工程師島,無人去到的,除了我和ADMIN(其他GM應該唔知個CODE,果度有個坑長而細,入左去出唔到黎...一於用果度

下次限每方10人...
部落D人真係屎D...今日我出埋戰都唔多掂,當然我用既係普通SHAMAN.....可惜個BOSS有BUG...佢想出魔法但又唔知點解卡住出唔到魔,佢又唔識打我地,佢D血不停咁回.......

部落今日無10個人, 得5定6個JA(夠60LV)
聯盟果邊有4個100LV以上...
好啦~~~我過去練部落
牧師打王不痛(果然是職業的補師)
希望下一戰快點到
軍曹....極速秘首係唔係我之前把音速刀仔= =?
不是講了要看到王的死屍體才嬴嗎
原來要強那張紙的!!
害到我什麼都沒傻傻叫他們不要拿
.TGA 點開?
不如是職業戰la.........戰士打戰士
                             shaman打聖騎士
各職業一同係某地打反自己的職業

win左有職業裝