InPowerS.Net

樓主: YBoy

試了那麼多天 ,大家決定 玩1.12.1還是2.0.9??

關閉 [複製鏈接]
2.0.9~~~~~~~~~~
獵人隻寵會唔見左,召喚唔番仲要重新捉過-_-
講起獵人隻寵就傷感
轉map,,重登,,死左,,寵都會自動消失
現在寵不會有打打下唔打的情況
但係有時會冇啦啦走佬....
返去自己的位置...
要再捉過- -
搞到唔可以同寵物有感情><
如果德萊尼係冇船出去既話 就點都唔轉得2.0.9啦
各位,我係新手,有怪莫怪,我認為有bug同5穩定係每隻game初頭必經皆斷,而且遲D先up,又係會有ED問題,而且我相信YBoy用D時間一定會弄掂,所以我支持轉2.0.9:loveliness:
其實我想講....1.21好似裝唔返...

我del左魔獸,重裝,諗住可以更新到5875,但唔好彩既就係,官網直接同我更新去bc

但我無更新到bc,直接搵1.11to1.20同1.20to1.21

但可惜既就係,佢話我無1.11版既魔獸(明明係1.11既魔獸黎,版本同佢需求既一樣)
希望大家係以server穩定  bug既程度為大前題  
我相信短期內d bug唔會減小 仲會愈搵愈多
如果只係為左試新野...而犧牲穩定同完整性 以致影響遊戲性  實在不值
望各位三思
算吧啦, 呢個論壇大部份人都係過客
即使幾多bug都好, 都係鐘意試新野
咁多人投2.0.9
咁你地等下啦, 半年後應該有架喇
到時官服又有新patch, 你地再投新patch, 再等半年
好好玩架
升晒級, 打晒t3全套, 然後再等過, 又由頭開始
現實應該係
你投2.09又好,1.12又好
到下次有個完善既server個陣
所有人都係要重練過
私服就係咁的了
唔鐘意可以玩官服去~
支持穩定同少bug !

到時新bug舊bug加埋仲多....點整得晒=.=
我個人認為...bug好死既..有人番黎玩先好>.<不過仲有一個最大問題..就係server經常sc..呢個先係最大問題
純投票....