InPowerS.Net

樓主: gameboycs

燃燒的遠征

悶, 1星腎擊,
法系用腳踢
繞著打

獵人先stun寵
2.1 薩滿將再度改廢, 即刻無心機升
升緊隻術士
我隻薩滿...最後都係要洗成增強

增強薩滿雖然攻擊距離短左
但都仲可以秒殺人, 起碼叫做布衣殺手

元素薩滿36碼又如何
法系入面唯一無控制能力, 就算1.5秒閃電鏈都要有人幫時先出到
又拎唔到雙手錘雙手斧, 更加唔夠硬, 靈狼又要3秒出

算...玩增強, 刷戰場裝, 玩風暴打擊-風怒-震擊
由可以換裝開始, 就取締左官階, 只有本身有官階o既人先可以揀用官階名銜.

術士暫時都未肯定會升為主號, 不過真係好好玩
薩滿, 我睇下轉左增強後會唔會好玩d...增強薩滿裝備只有3種o岩: 督軍裝, t4, t5
多d練下, 學下點pvp啦
戰場係一個學習o既好地方, o係戰場死100次, 好過o係野外死一次
野外俾人camp屍camp到你抆
新ser 我只小德玩戰歌 =.=
個個見到我搶旗就獸性大發
個個就上黎嘔我
不過我次次都小隊加入
同d fd 一齊搶旗  幫我補血
我d fd 死哂  我就次次安全走到佬
但係就一個問題
就係人地都拎左自己支旗....
技術其次... 最主要有默契
死一次又有咩所謂
死左又吾使錢修裝
好似上次同d fd 落副本
一直係路上見到成村部落都係去同一個副本
佢地就各自各打...又吾幫手補自己人血
我地5個人就邊打邊補 又放寧靜又吸住人 羊丫暈丫呢d
殺殺下殺左幾隊人我地都冇死過人 ( 部落太多人 =.= 又成村血精)
最後好安全咁入到副本
打戰歌都係
搵幾個朋友一齊入最好
因為平時打副本野外呢d 都有左默契
家下我淨係鐘意玩戰歌
呀拉希同奧山都吾係真係打既 ...
其實戰場最好組AT(arranged team). 野團(random team) 質素參差.
我就試過同好識玩戰場, 同只係掛住殺人o既人玩戰場. 輸贏差太遠.

戰歌要留幾個守旗, 大隊由中場推入, 幾個守墓地, 幾個去偷旗

阿拉希每點要留一兩個人, 被打要報對方人數, 大隊要拖住對方火車(主力), 小隊搶點
千祈唔好攻3點就只守不攻, 因為咁樣對方有2點安全, 就會火車逐點擊破
15個人平均分3點, 每點都只係5個人, 火車通常8人+, 一攻就塞爆墓地, 等30秒重生
好快就被人壓5星...

所以阿拉希一定要想辦法壓5點, 令對方墓地只剩下大廰...再全守對方大廰墓地, 1-2分鐘大屠殺後就完場
真正能夠完全去殺人, 只有競技場

戰歌,阿拉希,奧山戰場 係講戰術
世界戰場 可以pvp多d, 但都係要戰術

只有競技場同野外, 係殺人
競技場隊vs隊

所以所有戰場都要AT, 就等於你打波通常會揀番幾個夾開o既黎打一樣.
因為夾開, 大家有默契, 又可以一齊檢討, 咁先有進步空間
野團打完就88, 仲要檢討, 點進步 ?!
最好比小d 搶
變熊防又高..血又多 搶旗同守旗最好
變豹跑得快.. 安全走到佬
法c 搶.... 皮太薄了 幫手冰下腳..殺下人好吧