InPowerS.Net

查看: 2155|回復: 22

國戰既問題又黎....

國戰喎...gm話左....唔可以私自場入面pvp...如有有既...殺足一個星期....

念住今次好d啦....點知....id:小神牛...扑左nikoo 1下....

之後....到下一位....id盜帥...又扑左大火一下....

之後我問精靈王....咁樣無啦啦扑人...係咪要..殺足一個星期....

跟住佢話....玩家...自重.......

私自pvp.殺足一星期..呢句野..形同虛設....
~ . ~ 冇扑死人wo
扑唔死..唔係pvp.?.........你出街..打左人地1拳...叫唔叫傷人呀?
係叫傷人
不過唔係死人=.=
兩回事=.=
我都係,無啦啦路過被人打,都算啦,唔夠打被我殺左,找人泥,5個打我1個都算,仲要殺鳥點npc+守屍,想點先?
我知你5個好"團結",但玩game者洗唔洗咁阿!
yboy大佬,我之前仲好信你,如果照樓上果位仁兄咁講,係你話ok可以殺ge,我同你地報告緊bug,你都話可以殺,我無野好講,而且種種事件都看得出gm係偏幫部落,好似昨日咁,明明有板主話"開波前,散場前不準pvp"佢地仲守埋屍,你一句話"唔知要控場"就算數,唔通板主和板主間唔o岩?一個板主講野其他板主唔理?
just a game,
所以我選擇左唔玩,
一開始就話 鬥技場 附近 pvp 會 殺一個星期
我幼稚, 信 gm 會保護我 呢d 低 lvl 捧場客
點知一完場就 大屠殺, gm 話我幫你唔到,
原來係一場誤會, 一完場, 我o既入場費就係被殺 n 次
呢d 咁o既 event, 你叫人仲點信你丫, 搞 event 原來去 送死
正服o既話, 個 drama 就真係好睇

私服唔收錢, gm 無欠過我什麼, 但作為一個玩家,
咁o既 gm 已經得唔到我一點信任,
it"s a game, right?
所以我只要退出, 就萬事 ok
頂! 個 burden 又落番響我地 呢 d 低 lvl 捧場客 身上?
死唔係問題,
搞 event, gm 叫多d 人來捧場, 事前就 偷殺 = 殺一個星期, 事後就, 你唔gate 走就抵死
我覺得俾 gm 出賣, 我對佢d 信任由 昨日件事 到 今日件事 就 降到 零
保護唔到就唔好作承諾, 虎頭蛇尾, friend 底, 加網開 n 面
詆唔詆譭 呢, 我唔知, 亦唔多關心, 我只不過 post fact
起碼 好多 lm 人 都覺得 gm 偏幫 bl
以前有人話, 公平唔單止要做得公平, 仲要 令到/俾到 人見到佢公平