InPowerS.Net

查看: 2246|回復: 19

700幾m血naxx4王差1%re server

成班人打左成個幾鍾   700幾打到得返9m
一下話要re server就冇左 有公告叫我地save 個公告連30秒都冇就close左
係覺得哂我地時間好好玩?
邊有700萬
隻野650萬之嗎
.....................灰哂囉....完全冇野講...
比多2-3分鐘已經okay...執唔執到野都冇問題...
衰在係哂時間呀...
一個字講晒...好,非常好..我冇野好講...server你地開既我地講得d咩?
拿..我地要學精d...下次打d10幾萬血既怪..唔好打王啦..
打得咁辛苦一個sc或者一個re server就係咁先
算吧啦 冇左就冇左 我打緊個陣已經係到諗緊...估唔到真係奶野:Q :Q
講左等陣..
都唔得?
GM我想問打緊點SAVE ?
SAVE黎有用?
有時候真係唔知點講,講真server真係唔係我地開,可以點?
人地免費比我地玩,我地就要接受
不過認為server crash問題真係比bug嚴重
雖然今次已經有公告(第一次吧?)
不過可以做得更好,最起碼真係可以比多小小時間人,唔好尼頭講完未夠30秒就crash
最小可以有1~3分鐘都可以接受
希望gm可以正視下尼個問題,唔係話lm或是bl
次次打王先出現crash真係好多人都好憿氣
上次奈法又係咁
....................
呢隻比奈法仲囧...
無言...
點講...
真係...唉...
好啦...唔好講咩啦...可能gm自己都唔想...算吧啦...我地同呢隻王無緣
thats it
算=[
下次打過....
不過最好唔好CRASH...
會很灰的說:Q
:Q :Q :Q 無奈ing 呀.......
嗚嗚呀呀呀呀
官服 寒冷皇冠 成日毫無告示下就hang server...咪仲傑
我由上年8月玩寒冰皇冠 都未試過hand server... 唔計地震天災冇得講
我o係皇冠地震前後hang過3次
我公會入面d人仲話係哩個服特色
前幾日我一上, 就見到一班人猛o係綜合大嘈 推完通靈拾裝時hang, 要還佢地院長之杖
我尖石都冇hang架wo