InPowerS.Net

查看: 9575|回復: 57

試了那麼多天 ,大家決定 玩1.12.1還是2.0.9??

關閉 [複製鏈接]
我投2.0.9
...沒原因.....

1.12.1 完善得多
2.0.9   多2個新種族 / 及新地方
單選投票, 共有 86 人參與投票
25.58% (22)
74.42% (64)
您所在的用戶組沒有投票權限
1.12.1完善得多好一點~
如果太多bug也不是很想玩下去...
如果yboy大大可以fix左 2.09 d bug......我投2.09...cos warlock talent 9成bug了....pet又bug...咁玩咩???如果沒空fix bug...咁玩1.12吧
2.09 D bug唔算多~
如果可以搞搞就正~

我諗緊...
可唔可以用1.21o既技能放入2.10入面...
唔知可唔可以解決到bug o既問題...~
我發現依隻版~d精英勁左好多~
大既高過之前1.12.1o既2~3lv到~
你玩下warlock就g d bug有幾多
如果真的用2.0.9可以放更新檔上來嗎~我用上官網下載的更新檔不知道出了什麼事..不能使用~我有去買碟~但係唔知係咪個天玩野.....一放進去就卡住了....拿不了出來.....:L :L
2.0.9 la ,
竟然咁多人投2.0.9

我想講其實2.0.9同1.12.1無咩分別........如果個sever同之前個個一樣...外域應該係無怪
再加上d bug一定係多過以前.........
試過的人都會知........
1.12.1
以穩定為大前題會choose 1.12
但我又諗....
如果yboy要落手落腳去fix bug
無理由唔fix新version走去fix番舊version麻
張fix bug時間放響2.0.9度好快就可以fix到唔少bug
穩定性好快可以追到1.12
加上大家都貪新鮮:p 我都係
我投2.0.9
2.09的bug真係多...= v ="
但係試下多d野又唔係壞事來的...
我覺得只係改一s必要的bugs就可以
so 支持2.09

但聽講聯盟隻新野出唔到新手村....