InPowerS.Net

查看: 1201|回復: 8

我會用背包了^^ 真係俾個18格的包包我嗎?

唔係呀,我個shaman 招招都用到
而家連閃電鏈都可以一次攻擊幾個人
乜係咩...@@!??@@!!??

我連背包都載唔到野....你玩點玩丫- -

戰士最好用ge"衝風"都用唔到!

獵人自動射擊 <--不是自動,是手動
連背包都載唔到野??
我載到wor...
不過所有道具只可以(自動)放係第一個袋
要手動將道具放係第2,3,4,5個袋!!
唔係喎...我用梗法師...一次殺幾隻...好有趣
仲有獵人...我一見佢自動射擊有事就已經放棄左
覺得無意思既...等私服ok時再玩
我就無咁可愛...我會揀d ready既角式用
唔掂果d等佢ok時先再開黎玩
所以我玩得好有意思

[ Last edited by onon1985 on 2005-12-13 at 18:03 ]

...........

hung ~咩閃電鏈都可以一次攻擊幾個人?
我用好像仲係攻擊到一個人
謝你們了,我懂了
小背包用法 :  詳解.....= ="

1.先把撿到的 包包 安放在 右下角那4個空格內
2.對那包包右點一下,開出包包視窗,
3.把你由新人已經有的那個背包視窗上的東西,用左鍵點下,拉過那個包包的。

在此先說明,不要以為 箭袋 就是 包包/ 背包。

如果還是用不到,發個短消息給我,告知我你的account 是什麼,讓我看看是什麼一回事....如果有bug 包...會還個新的18格給你。
沒問題的話...我幫你放喇...
是他不僅怎樣吧,包包是沒bug的