InPowerS.Net

查看: 2534|回復: 23

某d LM我覺得你地好冇品

話左副本唔打人 原來一切都係假 仲係度恐懼整bug人
我係果個sq,sorry我係新手唔知道,我都問左人副本比唔比pk...有人答我得我先打既...係到對唔住..
PK..講聲對唔住都無咩所謂
但唔好再係副本出恐懼...會卡人的
超! LM 冇品? 你地BL 好有品咩!

我地幾LM個尋日係通靈!

夠比你地D BL 用恐懼啦!彈走左!
一樣咪又比你地打!
我地冇打你地,你地反而打我地先!
呢D咪係賊喊捉賊囉
有冇品一眼睇得出啦
又話副本唔打人, 咁好啦見到咪唔打
點知反被人殺, 呢D咪叫有品囉
你返去問下你D部落朋友有冇用恐懼啦
唔好一俾人用就係度亂咁吠
BL用落LM就得, LM用落BL就唔得?
呢D咪!

只准皇帝放火,就不准百姓點燈囉
點解一出就3個一齊出post既?夾埋架?
請你地唔好對號入座 我指某d人佢已經道左歉 同埋我岩岩個副本都打完
我當冇事發生過
如果你地係比人打既 你開post搵返打你個人出黎
唔好係呢個post度嘈 ^.^
= = 唔好要我剷左所有懼 人的技....副本 打還打  唔好用恐~~

我都開放返其他 恐懼 被剷了的去學返就可以,

記住副本內 勿用....
................''忽''用 - -?
副本唔比打人我都有見過!
不過我前日同2個朋友打斯坦比4定5個bl打死哂囉!
我本來見到佢地一個又記得唔可以副本打!未冇出手.....
我地仲係打緊怪!突然來多幾個 先羊左我再殺埋我d fd!
我以為改左先冇post咋!其中一個好像叫鬼魅 一個好似叫小豆!
幾日前唔係好記得名
唔好係人打緊王個時打囉...
你係人打緊王個時打人比人恐左你都唔好怨人
今日又有BL打通靈果時恐人啦
點解我開唔到新post既..?
有個叫"啊水" 既人定唔知係佢d fd.......岩岩去打通靈 見到佢地...我地都冇出手 佢地就打我地啦 之後打打下仲比佢地恐到唔知飛左去邊度 orz