InPowerS.Net

樓主: YBoy

3LV GM 招募

我沒有說是你認為很易(第 30 樓 )(不要自己對號入座)
請先看清楚,謝謝

...........

我想做gm(michael a/c)
我會做得很好的
我叫michael(暗夜精靈的druid)
^.^
我也好像太過火了.....對不起
魔殺女現在也是gm了= =''
其實我有冇del都冇咩所謂...
我也不是時常del 怪 ...打得到ge 話也會打下
反正我也打得win d 小怪
但太可怕的boss出現了...二下ko人的話...我也會del他
但如果經常del d 小怪的話(但又唔del d 可怕怪)
就不應該><

...........

...........
最多我似後都不del怪囉
仲有你話gm只復活識的人??
我想點先係識的人??
我和其他gm都係唔識ga
佢地見到玩家需要幫,都會去幫(他們能力範圍的)
我們都是有需要時先找gm幫手.....有時打王死了,牧師是復活不到人(是不知什麼原因)
先請人幫手.....
仲有其實有能力打王的話都唔會怕小怪的攻擊
我認我是為了貪方便....我說聲對不起和似後不del怪
現在好嗎???
一到了2006年,就見到有人罵我= ="
點解 招募 變左 大戰 =.=|| 只是一個指令?
機本上 指令 係gm 的象徵 冇左 等於 普通玩家
招募 gm 只是 為左 服務大家....
除左指令 其他同玩家 一樣  如果 當了 gm 就唔可以 同其他玩家 一齊,玩了嗎?
那一個人玩 倒不如 玩單機 =.=||
有gm 亂用 這是問題 所在 ... 這是gm 的人品問題
劍雖利 也要有 人用  
所以 才有這次的招募 =.=|| 希望各位明白
yboy 都講左  有咩問題 可以pm佢 回報
唔好再 =.=|| 係倒 ....什麼指令 不指令
不如設個規則吧...明定什麼狀況下GM可以用什麼樣的權力....

...........

我想做gm(michael)
我會做得很好的
我叫michael(暗夜精靈的druid)
^.^軍曹please^.^

我沒看到.......................................
做gm那麼好我也要