InPowerS.Net

查看: 1788|回復: 13

如果想係股票市場開公司集資...

可考慮向  社區銀行  借錢~
借左唔駛還呀~~
我想問~如吹水泡茶一個公司,黑店白店一個公司
d升降會係點定?
股票..就係有人買 就會升   多人放  就會跌~~
咁起咁多公司咪冇用
但係如果係同個版掛鉤

我開咪好陰公><
集資就係...你用 150..買我 100股...我就會多左$150係股票戶口~
我一樣可以對換返 這150出黎洗~~

如果股升到 200  你又買100股...我就多 200  如此類推
明少少,我頭先100開戶,剛剛政府入市
我見到169資產,係咪我賺左69?
~~呀,之前我入多70入股論壇
咁我咪輸錢?
賺~~因為仲未跌過..
每次打工,按第二頁就出現
Discuz! info: MySQL Query Error

User: man
Time: 2005-7-25 3:31am
Script: /plugins.php

SQL: UPDATE cdb_members SET money = money + 10, getmoneytime = 1122233462 + 3600, power = power - WHERE username='man'
Error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE username='man'' at line 1
Errno.: 1064

Similar error report has beed dispatched to administrator before.
何解?
打工既錢去左邊?
上市可以集資!!賣出公司股分就可以多好多錢!!
1.   可唔可以講下打工既錢去左邊?
2.   股市那些李加誠,劉黃髮,五靜思係咪用作托市?
3.   股市幾點至幾點架?
如有  有關系統問題~到 "論壇問題&意見區 "發表