InPowerS.Net

查看: 4518|回復: 23

又係時候post近照了..

關閉 [複製鏈接]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我家家聚啊
3 h0 o  p! D9 H$ a  ~: _從左至右~4 `; P) \6 P! b% ^+ g* A
) J5 Q1 M" n6 T; K! f0 |+ d1 `
大一的晏9 j! L3 _2 f4 b, g( D3 a
大一的鳳7 ]: n) B! v( N# X" X
大一的堂
0 D& q# m+ E2 f9 j大二的菁. N3 q! N6 R' o+ v+ Y
大三的芝= =) c* H( I9 L! ^  L' j: o0 {  U
2 n7 Z! o9 p" T- k
都是乙班的..甲班的兩個學妹都沒有到..

本帖子中包含更多資源

x
我家家聚啊
" _1 D% Y' K7 M5 u  W從左至右~, D% v2 [# z, o
+ m' m& ^- A/ O& b$ N2 l
大一的晏
9 K. z/ k; D' d大一的鳳
& a7 \7 _; k' E$ g大一的堂) w. t5 U4 O: @
大二的菁3 k. S8 q% ?8 Y5 N; o! u$ g
大三的芝= =
. i# j& c. R6 j! E, Y, F* W
4 r2 l! k2 @9 O. F都是乙班的..甲班的兩個學妹都沒有到..

本帖子中包含更多資源

x
很好朋友(右邊)

本帖子中包含更多資源

x
加冠典禮

本帖子中包含更多資源

x
會識到不同學級既師弟妹?
) i8 S7 L8 \' h; i, i& I, \4 U很好朋友是否男朋友呢?^^係咪打台拳?定柔道~8 N$ c! u3 P" K( ]
加冠典禮係咩黎?呢張影得好靚啊(講芝你)
邊到黎嫁/.\ (第二張)
咁你都實習囉喎,完成后會在台灣工作嗎?
神早就去醫院玩病人了~: q) |! g; a7 _8 h
unknow
啦啦隊@@
玩病人=.=
* |1 E% G1 w5 h* A病人們你們真慘~"~給芝玩弄
靚女 你好:handshake
芝可以用一D橙橙地的唇膏。
粉紅色揹心果個男仔幾靚仔下喔∼∼∼
唔好捱壞身子哦~~1 t2 `, D4 c$ x
你個樣好似成日都唔夠瞓咁ge
你隻眼又大左!~