InPowerS.Net

查看: 2093|回復: 14

●明白傷心不需要忍.

似乎是男的才會知道男的在想什麼
OH~~NO~~
我還是比較喜歡光明正大!

● =(

小魚:: ....................................:kiss:
其實我覺得佢可能有時想有自己既私人活動
但係唔知點樣同你開口,所以用左最消極既方法同你講而已
換個角度諗下.. 可能會好d卦。

● @@

同我講出街.. 真係咁難咩!?

咩c人活動咁把閉.
咁即係之間有秘密啦.

我去邊. 都會同佢講.
而佢. 唔會.

咁樣落去. 冇結果. :(

你地跟本唔知佢點對我...................

其實. 我一路都係得自己一個人..
乜我拍緊拖既咩!? 我真係唔係幾覺,,,,,,
拍拖就係咁樣,一啖沙糖一啖屎
會唔會佢想比多o的空間自己,o個日先咁對你呢?
有樣o野我想問,你o地係唔係時時都傾電話o架?

● RE::

Darkman :

我地唔係成日傾電話..
每日只係我打比佢.. (佢唔會主動打比我!)
而一個電話.. 傾 1min 左右..
我真係唔知呢d係唔係叫拍拖囉!!

我唔開心唔係因為你對我咁..
係.. 我承認你係對我好好..
但係.. 我唔係要呢隻好..
唔係買晒我中意既野比我..
唔係我冇$個陣比$我..
我就中意呢d丫..
我只係想你個人陪下我咋..
你跟本都唔明我想點..
四年啦.. 我都唔知點解我地可以維持到四年..!!!!
我真係好唔開心.. 我對住你好閔呀..
我唔想晚晚喊到第2日隻眼腫晒咁番工呀!!
今個月.. 我叫你幫我整電腦..
我叫左你好耐啦.. 又話冇時間幫我整..
自己.. 又有時間出去唱k.. 出去玩..
叫你聖誕陪我出去影下相..
你又話冇時間..同埋.. 你淨係識答我 (哦)、(咁又點)、(我係咁架啦)
你中意啦.. 我真係唔知你想點...
其實我地之間都已經冇乜感情..

我諗你都唔會睇到我打比你呢d野架啦..