InPowerS.Net

查看: 2601|回復: 19

28格袋 + inpowers.net鏈 出世

ips_npc賣 10000g 一萬金  賣給npc 500金

inpowers.net鏈

黑翼之巢 8隻王都會出這兩個  1%幾會出

因為好多人都齊 t2 變得沒有人會再去黑巢,很多新人變得難得到t2了,
這個設定幫一下 想幫新人打t2的老玩家 更有心機去打黑巢

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我個人意見 隻隻王1% 唔係咁好...始終仲要係唔係賣1萬g..
如果真係咁值錢我覺得應該係放係最終boss先出會比較好吧= =?
買入賣出都係1萬g?
條連係+20個條@@?
好似好正咁喎~~
不過10000g咁鬼貴=.='
但係條ip鏈會唔會影響遊戲平衡呀= =?
我覺得如果把掉落機率再set低d會比較好
影響遊戲平衡呀
= = 煩到臭呀~~~

一見勁野就話影響平衡~~你帶住條鏈~pvp
本來輸硬既可以win到嗎??會變到藍裝人 打 win紫裝人嗎??還是一樣的結果。
分別只在 險敗的人 可能會變到險勝  關建還在技術。

條頸係勁!!但亦都  絕對平衡~~~
...打左5拆你仲想也有一條嗎.....= =只是好過冇吧....

袋不會減價,減左還會有人去黑巢嗎?
這些設定本意都是幫一下新人,
賣袋也只是想 幫一下論壇....
唔係話勁野就唔平衡 其實講真都係比提議o者 yboy
你如果把條鏈放係最終boss 會掉仲好吧 始終難度比較高
如naxx 冰巫 黑龍妹 奈法 等等都可以
bwl 應該會長期有機會出吧 如果有28格袋
1%跌寶我又唔會覺得影響平衡
俾盡你1次打足8隻, 每隻各出1%
咁你打1次有機會打到其中一樣寶既機率都唔過20%
打5次先有機出1樣呢個機率已經好低
而且以10人為例, 打1轉起碼都要2~3個鐘
試問大家一日又會打幾轉呢?
咁係正常啦, 比起係NAXX打錢速度差唔多
仲可以幫新人打T2裝添(雖然都無咁多新人-.-)
加上有D咁既裝先顯得錢有用呢 -0-
我覺得幾好呀 ,1% 都算難打 唔會影響到平衡 ge
有幾唔平丫- -