InPowerS.Net

返回列表 發新帖
樓主: grando42396

成班男仔一齊玩個女學生,仲要影自己,以為好型,簡直係人渣

我睇完好想打9班小朋友-.-
玩還玩  咁多個玩1個女仔 算咩男人...
d 人好早熟架
如果我係睇果D人我會當睇吾到..廢事比人打..
如果我係個女仔我就吾多想返學啦...:Q
=.=唉....依家d學生係咁架啦....
就算去到邊一間中學...一定都會有依d事發生...
係囉
d女仔都唔help個個受害ga女仔,,
我睇到個心唔知點解好酸呀..
個d男仔超賤喱lo....
其實咁樣都可以話教精其他人啦,知道人地點解會比人蝦
每個人既意識都好正常會做出一d自己唔鐘意既極端做法
好似我見到有十個人跑條樓梯,都會仆落海,我就緊係唔去跟住佢啦
而曾經仆過落去既,都唔會再試多次呱

身邊好多野,唔可以叫做不幸,亦唔可以叫做自己攞黎既
睇下你既能力同際遇係咪配合得好啦~~
呢個女仔咪算好彩囉。。

我以前讀中三果陣係學校見過。。一向俾人排斥開果個女仔。。日日每次轉堂既時候。。

D女仔會拎個排球。。向住佢個頭大大力咁打落去。。。

而班男仔就會行去掃曬佢D野落地。。仲用粉筆同粉擦訂佢。。。

我日日睇住佢俾人蝦。。但係唔論到我開口幫佢。。連班主任都唔想理呢件事。。

如果我幫佢既。。我既下場都係同佢一樣。。幾咁同情佢都冇用!