InPowerS.Net

☆你地好唷★DEL

關閉 [複製鏈接]

回復 #126 過兒 的帖子

唉~~~: z+ M4 k1 o2 k
失望tim><$ Q& q0 v; F" J! z' j
鳴鳴...話比卓兒姐姐聽...3 I; e' v: s' t8 Z$ h  g
哈哈,,講笑= =

回復 #128 過兒 的帖子

你咪同我玩一d話唔理我ga問題啦,,,+ s; B+ X7 ], ]+ w+ a8 a1 `
我會當真ga...  J! e# ]5 O# i1 H* q" N$ C! h
我真係會以為你真係唔理我ga,,,,

回復 #130 過兒 的帖子

唔好禁啦,...! J9 }" B( X# J% J( P
晴妹誤會左你tim....6 X  w9 e. w; B1 d$ L  C  l4 S% S
對唔住唷...過兒哥哥,,,
- z  o5 g( @% v3 w& qbut我教左你點叫鵰兄做運動唷..., C# f) s3 m# {. k- d2 Q% r* Y
哈哈,,,,
: w5 J9 T) p7 v" \1 U$ x; Q- l9 B/ r誤會左你tim,,,, g, a8 v" M( ~+ z
禁晴妹就比個啜啜你啦,,,好冇?!!' j7 f8 R* t8 Y& h
(講笑)

回復 #132 過兒 的帖子

算lo........." D* Z' M9 O3 g0 l% k$ h" I7 ^
唔啜啦,,,
7 x3 D- q0 o$ v0 L, V! _你個啜啜係比卓兒姐姐嗎,,,

回復 #134 過兒 的帖子

邊個係姑姑呀???!

回復 #135 番茄薯仔湯 的帖子

哈哈...7 r. c" B$ g, Z$ u4 O' n
勁呀...' a+ o. l# a9 M& W) H6 Q
家傳之寶喎,,,  E& B/ D  A4 i& }
禁咪好勁lo....哈哈,,,
4 K- o. o" c* O: q! i+ B好呀: A2 ]% N: E: f. B' E
啜卜!!!!!!!!!!!!!哈哈,,,
! F$ z3 _2 E$ Q8 l+ Z; t1 u但我重係好掛住卓兒姐姐唷....

回復 #136 過兒 的帖子

我諗係好勁ga野...& s* I# c+ _- P/ i
家傳之寶:L 好勁嫁,,,
6 _/ d/ B3 D# r; Z會唔會比佢啜:kiss: 到死左嫁,,,,

回復 #141 過兒 的帖子

回復 #140 過兒 的帖子

o,,,,
( L% G  Z: V" B+ N/ {  e1 We家我知la...% ]* w* j0 v1 q7 L! Y+ m) \% s
哈哈...禁我可以叫佢姑姑嗎???