InPowerS.Net

☆你地好唷★DEL

關閉 [複製鏈接]

回復 #126 過兒 的帖子

唉~~~" p8 J. A* g* Y7 H- J
失望tim><
; L" C& W( g6 P7 N鳴鳴...話比卓兒姐姐聽...- C9 `; C: K% Q9 X
哈哈,,講笑= =

回復 #128 過兒 的帖子

你咪同我玩一d話唔理我ga問題啦,,,
* o/ d$ ?/ ]) O' Z: V我會當真ga...: ]$ F3 P1 ?6 u9 N, R
我真係會以為你真係唔理我ga,,,,

回復 #130 過兒 的帖子

唔好禁啦,...
. [7 i; h4 w6 b: d4 k4 x晴妹誤會左你tim....; J" o5 l* E/ {! e! d& C
對唔住唷...過兒哥哥,,,3 k' M# Z) o4 N) M' M
but我教左你點叫鵰兄做運動唷...
/ |9 E' i7 o( z5 N- _9 d8 S& I哈哈,,,,
' H' z1 K  l' E/ B誤會左你tim,,,
0 ]5 x1 m; w4 U' P( R6 }禁晴妹就比個啜啜你啦,,,好冇?!!# }' H4 ~0 i$ e; }; y
(講笑)

回復 #132 過兒 的帖子

算lo.........8 r! R5 k: `& i& V9 x
唔啜啦,,,1 R  N0 K, S3 x0 H( f
你個啜啜係比卓兒姐姐嗎,,,

回復 #134 過兒 的帖子

邊個係姑姑呀???!

回復 #135 番茄薯仔湯 的帖子

哈哈...
0 R9 g$ G, l7 U) K/ K6 B勁呀...
4 M' X" k2 A+ i; c1 `/ ^0 Y家傳之寶喎,,,; Z6 G; F1 y9 {2 L4 t: f2 h/ D
禁咪好勁lo....哈哈,,,+ a5 p/ d% L0 n( y7 w: q; h
好呀9 ?  R4 k5 F  u. S2 N' E$ D
啜卜!!!!!!!!!!!!!哈哈,,,
) r% V8 E+ C* i) `9 A( v* `但我重係好掛住卓兒姐姐唷....

回復 #136 過兒 的帖子

我諗係好勁ga野...
" s& J7 r1 R8 w: ?/ R家傳之寶:L 好勁嫁,,,
4 y# S0 q' M% D會唔會比佢啜:kiss: 到死左嫁,,,,

回復 #141 過兒 的帖子

回復 #140 過兒 的帖子

o,,,,
9 F9 Y$ X- h3 L3 _e家我知la...
9 a/ {* r% n! ~1 V& }哈哈...禁我可以叫佢姑姑嗎???