InPowerS.Net

查看: 4501|回復: 23

我可以點做?

你幾多歲啊,成年未??
-0-24
哇,自己諗到啦咁大個,哈哈
男女都有需要,咁如果你抗拒佢都會明白你啦
對方都唔細啦係嘛
就係係咁拒人...拒完之後就唔會再搵ga 喇...未姐係冇晒人陪.
20+囉
有d人係衰到卑人拒絕左都係唔放過你..

如果你拒絕左佢,少一個朋友同時也少一個這樣子的煩惱,你願意嗎?
你現在想要的是那一種?
一個會令你煩惱的人,但依然是朋友..
還是沒有朋友,沒有煩惱

看來你也是那種很容易會有人喜歡的人
那拒絕又有什麼所謂
都係一時時...我都唔知自己想點.如果果一排都係冇心情既我會一個人自閉唔出街.
自閉過後,我就一定要有人陪唔係會好似好辛苦咁.悶到想死...依排只想留多d朋友.
唔想因為d咁既事去冇朋友做!唔係又要唔搵幾個月先再做朋友呀嘛?同埋朋友唔會
覺得多仲會不時識到新既!但係要交心既話都會係d熟悉既多呀.因為咁樣拒絕人而
冇朋友做我覺得唔應該咁...大家都冇做錯...
咩關係都唔緊要,只要佢開心就得..-___-" 我都啞哂!
噢~~~而家世界變~~d女仔咁既...咁隨便..唉

其實你忠於自己既諗法就得..如果次次顧住唔想hurt到人..咁咪委屈左自己?
如果你都唔想自己好似咩都掂既人..就要決絕say no
同埋我覺得如果d女仔係咁隨便...佢地第時對住其他男仔都一樣...所以...比我係你..我會say nononono
佢地如果say no後冇朋友做..咁我覺呢d人做唔做朋友都得~~

我係咁諗囉....
都有道理wo.....之前既女朋友都係咁真係真認唔到要係出面搵第2個先開心.
不過也是我太平淡.耐左就會悶!佢都係時候搵第2個囉...先至放棄了我......
有好多人同我講.佢咁對你完全係道傷害緊你.對你唔好既人仲記著做什麼?
但係我只係諗到佢只係做佢鐘意做既野.佢已經唔鐘意我們佢都係冇錯ga wo.
咁我點解要嬲佢忘記佢?我既回憶入面全部都係好真好真對佢既愛!我真係放
唔到手......點都唔捨得......!!!
過2日我生日~出去玩埋last night....等佢地開口問先拒
絕...如果自己開口先好似有點兒那個.之後再睇下keep住做朋友得唔得啦...
唔得既姐係問題唔係我道啦...?
比d時間自己!忘記哂唔得既啦!
淡化左佢一定得!時間可以幫到你!
你d女性朋友方面可以保持返d距離.
1你可以扮有對象(老土)
2好似傾計咁同佢地申下...幾愛之前個女友..e加冇對象岩(暗示佢地都唔係你杯茶)
朋友都唔一定係女麻.搵d仔出來吹下水.打下ball.飲下野都得既姐!
搵FD...E家次次搵佢地...都係落吧飲野...
飲得多都悶呢...同女仔就行街食飯睇戲都冇問題呢.
佢地一定大把鬼主意..係碼唔會悶...
棄我去者, 昨日之日不可留
別給過去的事變成自己的束縳
幾個月前曾經諗過一走了之.不過都係走唔成事...
有想過唔見佢忘記佢.但係又比佢一個電話拉番埋黎...
忍唔到唔聽佢電話...知道佢一打黎都係有問題先搵.
往往最後會不歡而散.但係每日都好想佢會打黎.
起碼佢打黎會知到佢又想起我.只係咁樣都已經好開心喇。
佢已經有16日冇打黎呢...係可以等等吓到淡晒...
我會去怕一個電話黎既時候..又會.....
年輕人都是愛玩的