InPowerS.Net

樓主: Alex2k

大家對InPowerS有什麼建議呢? 歡迎在此提出!

關閉 [複製鏈接]
太多錢我覺得唔係咁好...因為搵錢都係一個既樂趣
錢都未必可能吸引到好多人........其實呢到有ips同亞莉亞多 魔獸星球2個魔獸ser....一係佢多d人...一係ips...2個係度爭食...我地未必有好多人.....我想問一問點解ips網會有多出個一個亞莉亞多呢?
因為我覺得主要係因為有2個魔獸ser...所以無左好多人........
我覺得好LAG!!!!!!

T^T
能告知如何登入嗎?我DATA裡面也改好了 還是登不進伺服器
小弟我的版本是3.0.9 沒錯的 @@"
其實各有各論點
各自都是為了自己立場而企硬
PVP一方面最大問題就係玩家會亂殺人
(雖然魔獸世界正服PVP SER咁做係無錯)
但這是私服,相信很多新手玩家,肯定,100%有人會嘈=_=.....
我曾在這玩左數年...由一開始,相信到現在(雖然我已經離開很久= =")也不會改變
而且他們PVP比較喜愛屠城,比較少人喜歡戰場
算是這裡文化一種吧!
另一方面即希望一開始有一套S,希望再慢慢打上去
吸引其他人可以提升自己
當悶,就去打副本
這個玩法就很適合我這種比較懶的玩家=="""
需要我明白解任,升LV算是WOW中的其中一個樂趣
但我認為你想玩私服原因都是想打團體副本
享受一起SM OR 比王SM中的一個過程,而且最後獲得的結果吧!
原來你想享受打副本升LV...我Suggest不如玩正服好了~
除了副本,當中pvp都是其中一個私服重要的元素

不過....現在最大問題好像是人數不足吧
這個ser由yboy一開始開辦到現在
相比其他對外的私服人流不算高吧
一向都是自己友打自己友
好少有新玩家加入
對上對話中都是老玩家吧
整返一個傳送c會比較好
因為要照顧下第一次玩既玩家
同埋最好地圖同飛行路線全開
一開始俾把好少少o既武器玩家,我要打好耐至執到把綠字弓,不過呢個game真係好玩,多謝.