InPowerS.Net

樓主: Alex2k

[公告] 伺服器數據庫已更新!

關閉 [複製鏈接]
銀白聯賽營地d任務,你話只係得4個完成到,應該唔止咁少的,雖然有d係聊天任。

網上顯示的數據有時不準的..有機會已經off了但卻卡在線上顯示online
lmmj呢個ACC,ACC主人冇開呢個ACC一年都有

升3.0版都無一年

佢何來無玩一年,作大你都唔好咁離譜
你好似係度想撩我罵交咁囉

你係唔係太耐無搞野性慾高漲得滯引致內分泌失調?
要無事搵事黎搞去抒發自己寂寞又空虛既心情,從而想人注意你?
我真係見到咁多人,唔通我眼花@@

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家重係度討論緊網頁ONLINE LIST部份人成日出現既原因
其實原因就係一個誤會, 每次我修正下個online list個網既時候,
都會用左舊時online list果d人數做左做備份, 到個網整完換入返唔係backup file既時候,
d人就會冇左
當然, 點解黎黎去去都係果d人, 就係因為果時你地都重未玩, 何來有依家d人出現
整完之後就會換入返, 所以個online list就會正常返,
呢個就係你地有時見到好似卡人既原因
當中亦有部份人係係呢個時間on左, 佢地就以為自己係卡左都唔出奇,
而且來來去去都係以前既人物, 佢地都有同樣問題, 討論下亦會得出共同既意見, 就係卡左
你亦都唔洗因為自己既人物冇卡左係online list而唔開心, 失望, 唔係因為小圈子, 而係因為果時你未加入IPS

因為果個網係2.4.3之前一直用到依家, 仍然有好多bug,
就好似你地之前重未玩果時係見唔到有人online, 一直寫住0 player online
到依家都已經改左好多野, 已經唔係本身果個網黎, 而且都有唔少功能係失左效
之前亦發生過網頁卡人既事, 所以其實一D都唔出奇

如果你話我呃在在線人數我又冇所謂, 真係咁易呃到有人黎既話我又唔區
多得1x個其實唔會可以吸引返十倍以上既人黎玩
佢地入到GAME都會好似你咁見到冇人, 一樣會走. 唔明點呃到人.
人地D私服講緊既係幾千人, 多得十個你估真係會多好多人黎玩?
如果要真係呃人, 可以好似其他私服咁, 直接係GAME既ONLINE LIST入面加假人
優點係加左你都唔知佢係假.
根本唔洗係網頁咁表面黎做靚個數, 你入GAME一樣會睇得出
所以唔洗咁快動火...覺得唔滿意既話可以比意見.
最弊係我叫佢地提下意見無人提呢,得一個雪楓提過,之後係度嘈