InPowerS.Net

查看: 2831|回復: 18

[公告] 一個關於伺服器的消息

關閉 [複製鏈接]
管理人YBOY:
十一月開始將會暫時停止伺服器一段時間
直至另行通知為止

因為計劃要將伺服器搬走
地點仍未決定, 正在研究地點.

可惜既係
岩岩伺服器人數先上軌道
雖然未過百, 但都已經比以前好好多, maximum50人
我估重開時應該會少左好多人.
嗯...
冰河再臨
一個好ser就咁再冷結
其他ser又玩賣裝
可惜可惜
還好Monster Hunter FrontierOnline 11月也開始ob 阿彌陀佛 善哉善哉
又黎咁樣........................................
之後又會洗白嗎?
做咩成日係咁重複..唉
那來個黃昏的大戰來等待黎明的到來吧
pvpvpvpvpvpvp大家一起pvp
洗白應該唔會(如果開個陣仲未轉大災難的話)

係唔知幾時開
個天都要我專心考會考
願大家於最後幾日 好好咁享受ips既樂趣
[認真]呢個ser真係一個好ser 如果唔係我都唔會番來玩 因為玩過好多其他ser 真係玩到唔想玩
祝ips早日重開 我考完CE都會盡快回來 =]
"暫時停止伺服器一段時間", 麻煩GM可唔可以俾一個大約GEI時間俾我地~
我地完全冇人知道幾時會再開番...其實宜家開始有番D人,前排又剛剛做完宣傳強..好似白費左.....,冇LA LA要關SERVER真係好可惜.
你講俾我地知等我地都有個知字OK?
時間我都唔清楚...因為唔係我控制到
YBOY同羽羽應該先係最清楚果個,
呢個消息都係琴日佢地講我知,
要我講述返出黎.

本身已經打算係近幾日更新上3.2.2a的了
但yboy又要打算搬走個server去第個地方.

唔係我想暫時停止伺服器一段時間
當然想由10人->30人->50人, 甚至去到100人咁將人數由本來1.8果時既既人數升返返黎
但無奈到左今時今日, 都仍然好難咁都未去返以前既光景
同埋之前都冇亞x亞多呢個台灣服係我地個forum度的, 相信已經有不少既台灣玩家去左果邊 (以香港, 台灣, 澳門來說, 玩魔獸的人應該台灣會佔大多數)
其餘既人流大多都去左外面既私服, 確實難以拉攏一堆本身已經定左居既人過黎呢度
再者現在市場定位來說, 會比較想付出時間於私服上既人數已經不多了,
剩下在這的人, 應該都是想真正感受正服趣味的,
人數已經不多, 想加入的人看了這個服既人流,
大多也走了去其他服的, 因為係未真正試過呢個服既情況下, 大多的人也會注重於人數,
那也很公平的說....
>"<我除了魔獸已經什麼都沒有了,希望那時候能夠盡快開到(不要洗白-__-)
@_@支持ips
到最後我都返唔到黎.......唉
仲有你老相好xa呀
唉~我番到黎無耐~.~

宜家又咁樣...明明一個好服
點解又要推佢去死/ . \
就是嘛, 才剛剛上手, 又認識到新朋友
就要關服
真的太可惜了﹗
辛苦經營的公會,默默地soft sell到各論壇出po拉人...
無言 –.–
只好老土講句:
天下無不散之筵席
好想講,真係好多謝Alex咁有heart既支援!多謝管理人提供個好平台比我地玩左咁耐
GM,想問,如果server會重開,到時會唔會可以keep番account角色果的database?到時大家如果番黎玩都唔洗由0開始.... 真係唔好洗白呀