InPowerS.Net

查看: 4710|回復: 30

我想問副本問題

點解冰冠4王隻DK王出既血獸無得嘲
我(聽講)有人話正服可以嘲諷(好似係)
點解第1日嘲到e家嘲唔到?
有奶爸坦 :)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
因為打副本需要團隊合作才好玩
所以為咩要跟正服有得嘲
這便是道理
本身有問題有bug既講出黎話唔洗理
咁姐係大家唔洗再報bug了
咁既說話都講得出
你真係個笑話
真因為要合作先要嘲諷= =你都飾講唔係一個人 一個人就唔洗嘲啦=,=
搞清楚正服有無得嘲先吧.....如果都係無...咁唔算bug吧
再者...第一日得e+唔得...有機會係第一日bug e+無bug 吧
第三...會不會是個人的問題..因好似其他人沒這問題
正服可以嘲的,但這裡隻王已經bug哂技能了,唯一只有召小怪,
但小怪除了沒得嘲外,可用技共他被控場,一出便遠攻秒掉,很好打吧
你們不會連小怪都控唔到吧,
這隻除出小怪外,跟本是打木樁,
王的技能bug也沒有人說呢?
因為正服呢隻王既小怪係是大家殺
而唔係坦
如果要坦就必先要令王100%符文時出墮落勇士印 (小怪跟王擊中目標時都會令王回符文)
簡單來說就係要快殺小怪或者拉小怪range
否則王就會因此令很多目標中印, 印算係呢隻王既精髓
但bug左就要用其他workaround既方法去平衡返
因為呢隻王係正服係最難打, 依家變左最易打
咁對其他技能冇bug既王好唔公平

中左墮落勇士印既玩家, 王每下普攻都會令目標波及傷害

相信有玩過正服或者知道呢隻王既特式既玩家都會明白
王既AI主要都係參考正服, 難度亦會有所調整
歡迎玩家提出正服既資訊好讓本人知道更多, 因為現今網上所提供的並非所有