InPowerS.Net

查看: 6415|回復: 42

inpowers.net 再度復活!!!!

你問問alex
what a bad news
資料庫損壞左... 角色得返三月份時左右既backup...
定係大家想由頭黎過?
不過問題係個服已經冇哂人喇.....

再開返既話, 私服既方針應該會改變..
因為彷官服真係係人少既SERVER黎講冇用
大家都打唔到王 拎唔到裝備
我唔想放棄一個咁好既平台比大家玩魔獸世界
- -..
喔,如果關閉的話很可惜啊@@
backup都死左......
其實重頭黎過都仲可以既
但最好似返之前既副本設定 lo
如果可以整返好 或者更新果到快返少少
都應該仲叫得到e人返來既....
大家講講你地最想係咩既遊戲環境
即係係呢個服入面享受到d咩.

版本3.3.5a (12340)
新人既level暫定係80lv, 所有怪既血量減半(因為人數不足, 等大家易d出團)
小弟決定食住花生等睇戲做最後先番黎o個個
大家請努力 再開個公會 到時先再帶小弟上裝
不過人家要玩部落wo
重頭黎過啦,不過一開始80lv冇乜樂趣喎。
我覺得以前咁樣已經ok,調低怪既能力都好
唔80 都無乜問題既 送t6 lo
同埋紫保 或者黑龍 或者是但一兩個副改返做以前咁 方便儲章lo
大家想由tbc開始定係woltk開始..
即係背景係LV70定係80....開始玩起?另外初期的章將會免費提供, 希望大家有基本的裝備去挑戰副本
不用大家於初期起步過慢.... 仍然要打返小副本存章
新人亦可更易上手

本私服的用意是在於大家盡量享受一下正服的遊戲環境
而非活於正服的遊戲節奏!!

另外有玩家提議改成純PVP SERVER: 即係主要打戰場 玩競技場 裝備專業已齊存
有別於正服的設定 大家點睇?
開返, 比大家測試,. 暫定80level
可能會delete角色再黎過
account保留
好多野都未set, 大家提議多D
純pvp不好玩, 提議把王改到會掉pvp裝
如果開團不足, 除了把boss的血量減少之外,
也希望每次打到章的數目也加倍
裝備方面, 征服章有得免費換, 有冇人有意見?