InPowerS.Net

查看: 4406|回復: 22

我有d建議比呢個server

關於呢個server, 有d意見:

0. 本身我建議做全pvp server, 姐係有晒mall買裝, 有得打BG同arena既. 間唔中又搞下d event咁. 如果ips真係做pvp server都有賣點, 就係無會員裝. 公平. 其他pvp server實有得donate. 但GM話呢度無人想pvp唔搞. 我係度問多一次.

1. 新手起步問題,只得226以下既裝其實無所謂, 但唔該226裝可以提供更多選擇. or 整個npc出離專sell 呢d. 比返小小誠意, 你肯整起碼大家一開始個人物係好完整, 咁先keep到人沖裝沖落去.唔係就咁得達拉果度幾件裝lor, 依家連一把似樣d既武器都無, 成身都好殘缺feel. 睇到都無mood.

2. 如果你懶唔肯/唔想整既, 請keep返依家現在, 唔好講話264係咩體驗, 之後會回收返咁. 原來gear都有分demo 同 retail...

大家點睇, 歡迎意見. GM好需要大家既feedback. 無feedback佢就無動力ga啦, 幫手回下啦.

By xa
貼而回
pvp ser 我唔係太讚成
一來本人手殘
2來相信各位老玩家也不想ips變成戰場吧...
愛好和平的死教仔上
pvp ser會唔會搞到日日層城?
講真..想pvp入戰場個d都得架喎..

再者唔好講到gm咁懶..
我由佢開ser開始剩係眼見既都見到佢改左好多好多野..
佢都係有心搞好個ser俾人玩..
唔好咁樣judge佢啦
我諗佢指既PVP SERVER係有哂所有野賣的SERVER
以戰場/競技場為主的私服
alex可唔可以將任務經驗再加多d
dk出世得55lv 做完出世任70lv
之後好難升=3=
..... 已經10倍啦喎..做哂死騎出生地的所有任都已經有一套唔錯既裝備, 重要賣相相當好
相信聰明既你都會有動力去升既, 加油!
有哂所有野賣的SERVER包括裝備?
定係有晒d料練下商業技能個d咋
整返個賣245武器以下既npc出離啦.
反對暴力 支持和平
我覺得以前咁樣就好@@"
支持開放PVP..但唔支持"全PVP"..無副本少樣樂趣
p.s.個人認為送有套T5/T6+把武(個人建議送傳家武)都OK..以作方便升LV
咁先不失副本樂趣..太勁就無癮=]
目前為pvp setting
反對暴力x2
都係中意好似以前咁得閒出下團
d人中意打既咪打下戰場或者 22 33 果d lo
目前也有提供凱旋章的ARENA裝備供免費換領