InPowerS.Net

查看: 1190|回復: 8

[求助]npc不見了@-@!?

我發覺人類北郡山谷任務--伊根•派特斯金...
呢個任務個解任npc唔見左-.-"
佢話個npc係北郡修道院的左...
但係我行曬成個修道院一帶都唔見
重有人類聖騎士
第一個任務--聖洁信件
佢話要搵個修士一
但係我又係行曬成個修道院都唔見呢個npc- -
----------------
重有地精法師第一個任務---雕文忘
都係解唔到-.-"
佢話搵安威裏的瑞克•托斯一
同樣都係搵唔到呢個npc- -
-------------------------
係唔係只係我搵唔到-0-?
如果有人試過搵到請講聲
之前用簡体時,會出現 NPC失綜 ,這英文的已經是原版的了,都是嗎??

每一段MAP 如果一段時間沒人,系統會自動回收所有NPC,如果去到某些極少人地區時,請先等候一會,待NPC全都出生了,才開始找。不然會錯過,

而NPC的出生時間,是看他們的設定,有些要等上2/3分鐘的。
我想問下server轉左emu未...
點解所有野都少咁幾隻字
搞到好難解任務
文字修正已逐步進行中
加油
我精神上支持你
[quote=hung1985 2005-9-30 09:07 PM]

[quote=黑鬼 2005-9-30 05:43 PM]

[quote=Bplayer 2005-9-30 02:50 AM]

我發覺人類北郡山谷任務--伊根•派特斯金...
呢個任務個解任npc唔見左-.-"
佢話個npc係北郡修道院的左...
但係我行曬成個修道 ... [/quote]

話說...剃刀嶺都好似冇...