InPowerS.Net

查看: 1340|回復: 7

1.71 怪的強弱度問題

我岩岩先玩到...= =
一入到去就話斷線,而家連唔番><
重未知呢個版同之前有咩分別=0=
係wo... 同lv o既怪唔可能打得贏
未轉之前我個43戰打6x lv怪都仲得, 而家... 死n次都打唔死一隻
唔該順手搞搞佢, 同埋d npc丫等等~ 加油~
怪變強問題..係新版設定,
要變弱 就要用返以前那個~~設定的了~~

其實怪勁左~唔會好玩D咩????還是大家較喜歡弱怪 強玩家 制度 ~~

另外NPC問題~~我想問下 解決左未??我做左野~但入唔到GAME調整,亦試唔到...因為我隻GAME仲未裝完....玩唔到....

仲有 大家 不過過多申帳號,一些沒用的人物也刪除一下,= =SERVER 出奇地多人物...幾萬個...這會直接影響,每次伺服器 重新啟動的時間。
不想 設定3天沒上線便刪帳之類  的SETING
-0-
d怪血多左幾倍
--------------
重有人物...
我個地精法師
mp上限減半,血上限加倍- -
回mp速度加倍,回血速度都加倍
---------
至於之前個d有bug的技就未試過....
岩岩試左,
魂者依然同唔到佢講野- -|||
變強的係咪只有高LV怪呀???