InPowerS.Net

查看: 1791|回復: 6

人地bf睇醫生

bf今日去左上次我話好白癡嫁醫生到睇,睇完後馬上打比我勁同我o申個醫生幾唔得,佢
睇醫生情形如下:

醫生 : 點呀有咩唔舒服?
bf : 咳同流鼻水
醫生 : 哦..咳同流鼻水,咁咳多d定流鼻水多d?
bf :咳多d
醫生 : ok咁你有咩唔舒服呢?
bf :..咳同口流鼻水呀醫生...
醫生 : 係唔係流鼻水多d?
bf :咳多d呀.
醫生 : 等我照下你口嚨先..
醫生 : 嗯...有咩唔舒服呢?
bf : (開始覺得煩)咳同流鼻水呀!
醫生又照多次 ...
醫生 :係咳同流鼻水?咳多d?
bf : 係.........
醫生 : 咁你想食咩藥?
bf : 下???
醫生 : 想要藥丸定藥水?
bf : 如果只食藥丸ok就唔洗藥水啦..
醫生 : 嗯,我開藥丸比你啦...咁要唔要藥水呢?
bf : 如果唔洗就唔洗lo..
醫生 : 嗯..真係唔洗藥水呀?不過又係有藥丸都ok..但唔洗藥水咩..
bf : 完全唔識答了..
醫生 : 只要藥丸?藥水呢要唔要?
bf : 你覺得要比較好就要lo...
醫生 : 咁好啦我開藥水比你啦
bf : .............................................
個醫生係咪有精神病=.=
係唔係路呀....
香港O家?
個醫生係唔係台灣畢業O家?
點解會…係台灣畢業?我都係人地forward俾我睇架ja~或者佢…老了…所以…間歇性失憶~哈哈~
有精神病=.=
係我就  一巴 西過去
佢真係醫生??